Pistejakauma

4%

4%

11%

7%

29%

29%

4%

14%

0%

0%

Pisteytykset

rating 60,000

barros
Käyttäjä

rating 60,000

Toiminta on hyvällä tasolla ja hahmot kehittyvät uuteen uskoon pahiksia vastaan. Myös Scorpion nousee helvetistä taistelemaan Subzeroa vastaan, mutta silti tästä sekamelskasta jää uupumaan jotain. Poppariviihteen ystäville kuitenkin nannaa katseltavaa kolmen tähden kera.

OZMOxD
Käyttäjä

rating 60,000

Mortal Kombatin uusimmassa filmatisoinnissa on sekä hyvää, että huonoa. Hyvää ovat taistelukohtaukset, joihin on tällä kertaa saatu oikeanlaista tunnetta ja kaivattua brutaalia menoa. Vaikka suurin osa verestä ja goresta on vedetty helpon kaavan kautta ajoittain sysiruman CGI:n avustamana, on tässä osattu kuitenkin käyttää mielikuvitusta ja tuoda mukaan Mortal Kombat-peleille uskollista menoa. Tämä lisäsi taistelukohtausten viihdearvoa rutkasti.
Toiminnaltaan siis hyvinkin viihdyttävää ja onnistunutta settiä.

Huonoa leffassa tosin on taas aika kesy perustarina, jossa on tuttuakin tutumpia elementtejä, eikä näin ollen hirveästi yllätyksiä. Ainoastaan yksi twisti yllätti hieman, mutta se oli vain se yksi.
Tarina myös jää sellaisiin asetelmiin, että jatko-osa on oikeastaan pakollinen, sillä tarina ei todellakaan tule kerrottua tämän elokuvan aikana loppuun. Näyttelijät tekivät ihan menevää työtä, vaikka suurin osa hahmoista oli aika tasapaksuja pintaraapaisuja muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Leffassa on myös aivan liikaa hitaita puhekohtauksia, joiden aikana nukahtaminen kävi vaarallisen lähellä. Tämän leffan suola kuuluisi olla toiminnassa, eikä laahavassa dialogissa.

Joka tapauksessa tämä on ihan katsottava leffa nousuista ja laskuistaan huolimatta. Ysärin kornit mortal kombat-leffat ovat selkeästi omassa kastissaan ja tämä omassaan. Ehkä pidin tästä lopulta enemmän onnistuneen toiminnan ansiosta.

Also Starring
Käyttäjä

rating 60,000

Eximius84
Käyttäjä

rating 60,000

KaiZeri
Käyttäjä

rating 60,000

nukka_
Käyttäjä

rating 60,000

SMK
Käyttäjä

rating 60,000

uusis
Käyttäjä

rating 60,000

Elokuvan tiedot

Mortal Kombat
Mortal Kombat arvosana 2,63