Pistejakauma

4%

4%

11%

7%

29%

29%

4%

14%

0%

0%

Pisteytykset

rating 50,000

IsoVauva
Käyttäjä

rating 50,000

Mortal Kombat pelejä en nuoruudessani pelannut lainkaan, olin enemmän Tekken miehiä, niin tästä meni varmasti paljonkin inside juttuja ja viittauksia ohi, mutta kyllä tämä silti ihan perusviihdyttävää ja hölmöä tappeluräimettä oli.

Tappelut olivat pääosin ihan komeita. Parhaimpia olivat kirkkaasti ne, joissa Scorpio oli osallisena. Verta ja suolenpätkiä myös riitti "tappoiskuissa", mutta muuten meno oli hämmentävän kliiniä. Tämä loi vähän hassun kontrastin todella väkivaltaisten viimeistelyiskujen ja normimyllytyksen välille.

Tarina oli todella hölmö ja mitäänsanomaton, mutta se nyt tuskin tuli kenellekkään shokkina. Harmittavasti myös päähhahmo oli todella tylsä ja väriton, karismaatiton kivikasvo. Ilmeisesti tämä hahmo oli myös täysin leffaan keksitty, joten ihmettelen ratkaisua suuresti. Pahis Sub-Zero oli ihan badass. Hänessä oli pientä slasherpahis vibaa!
Leffan selkeästi paras puoli oli kuitenkin Kano hahmo. Hän varasti joka kohtauksen jossa oli ja oli aivan kirkkaasti koko leffan karismaattisin ja viihdyttävin hahmo! Repeilin miehen heitoille useampaan otteeseen.

Videopelileffojen surkeassa joukossa uusin Mortal Kombat on selkeästi paremmasta päästä. Tämä toisaalta on hiukan surullista, sillä ei tämäkään oikeasti hyvä toimintaleffa ole, mutta kyllä tämän kerran katsoi viihtyen. Pari komeaa tappelua ja Kano hahmo nostivat tämän rimaa hipoen surkeuden suosta keskinkertaisten mättöleffojen joukkoon.

vasara88
Käyttäjä

rating 50,000

Olihan tämä ihan viihdyttävä elokuva, mutta ei kyllä pistä ysäri leffoja paljoa paremmaksi. Varsinaista turnausta ei nähty ja jotenkin eeppinen lopputaistelu puuttui. Odotin ehkä liikoja? Jatkoa on varmasti luvassa. Kung Laon hattu fatality oli paras.

andy
Tähtääjä

rating 50,000

Demonic
Käyttäjä

rating 50,000

Makke_95_
Käyttäjä

rating 50,000

Nutipää pohjolasta
Käyttäjä

rating 50,000

rillijulle
Tykittäjä

rating 50,000

Tsingis
Käyttäjä

rating 50,000

Elokuvan tiedot

Mortal Kombat
Mortal Kombat arvosana 2,63