Pistejakauma

1%

1%

1%

2%

4%

11%

24%

36%

12%

7%

Pisteytykset

rating 80,000

Mäizellou
Käyttäjä

rating 80,000

Loistavaa kamaa!

Kysyin Finnkinon asiakaspalvelusta ja heidän mukaansa elokuva tulee ensi-iltaan 26.11.

Tässä viesti alkuperäisyydessään:

"Elokuvan "Machete" alustavaksi ensi-iltapäiväksi on merkitty 26.11. Tähän saattaa vielä tulla muutoksia. Kannattaa seurata sivustoamme, erityisesti kohtaa Tulevat elokuvat (http://www.finnkino.fi/movies/premieres/), jonne päivitämme elokuvia sitä mukaa kun niiden ensi-ilta varmistuu. "

Arttuuu
Käyttäjä

rating 80,000

Mukavan päätöntä ja veristä meininkiä Robert Rodriguezilta! Näyttelijät ovat kaikki hyviä, varsinkin Danny Trejo machetena. Muutamaa epäloogisuutta ja huonoa tehostetta lukuunottamatta todella hyvä elokuva! 4/5

Astorethein
Käyttäjä

rating 80,000

Elokuva oli juuri niin viihdyttävä kuin olin odottanutkin, eli kyseessä on täydellinen rentoutumispaketti täynnä toimintaa ja mahtavaa asennetta. Isoimmat pisteet ansaitsee ehdottomasti jäyhäkasvoista karismaa huokuva Danny Trejo, joka pelkällä karulla olemuksellaan oikeuttaa elokuvan liioitellun väkivallan. Mätkimisen ja aseidenpaukkeen seasta löytyy myös juoni, joka on yksioikoisuudestaan huolimatta jopa seuraamisen arvoinen. Mutta juoni on kuitenkin sivuseikka päähuomion kohdistuessa hyviin hahmoihin ja räjähtävään toimintaan, joka on todellakin viihdyttävintä katsottavaa aikoihin.


carloz
Käyttäjä

rating 80,000

Aivot nollalle viihteen ehdotonta kärkeä. Yliampuva linja säilyy läpi elokuvan antaen ainakin itselleni useita hauskoja hetkiä.

Dr. Zaius
Käyttäjä

rating 80,000

Todella viihdyttävää mättöä. Onneksi tässä pysytään uskollisena alkuperäiselle trailerille: suurin osa trailerin kohtauksista onkin laitettu elokuvaan sellaisenaan. Tuloksena onkin mitä mainiointa viihdettä, joka ei ota itseään liian vakavasti. Käsikirjoitukseen on panostettu, mutta tässä tapauksessa se on ehkä hieman tarpeetonta: leffasta olisi tullut varmasti ihan "riittävän hyvä", varmaan parempikin, jos oltaisiin pitäydytty vain alkuperäisessä kostoideassa. En minä ainakaan odottanut mitään sen kummempaa tarinaa. Juoni tuntuukin jokseenkin väkinäiseltä. Lopputappelukaan ei ollut ihan sitä, mitä odotin. Esimerkiksi Macheten ja Torrezin välisessä taistelussa olisi ollut potentiaalia paljon parempaankin. No, jääpähän jatko-osille vielä parantamisen varaa.

GettinHi
Käyttäjä

rating 80,000

Kaikin puolin hyvä leffa. Enemmän Planet Terror meininkiä olisin toivonut.

Haahuilija
Käyttäjä

rating 80,000

Hyvä leffa mutta ei yllä aivan Desperadon tasolle Desperadolle.

horrormoviereview
Käyttäjä

rating 80,000

Aivan mahtavaa toimintaa. Nää meksikolaiset toimintaelokuvat on parhaita.

IronMaiden
Käyttäjä

rating 80,000

Loistavan viihdyttävää ja täydellisen aivotonta non-stop toimintaa, eli juuri sitä mitä Rodriguezilta sopii odottaakin. Nimekkäiden näyttelijöiden tähdittämä, toimintaelokuvia kieli poskessa kunnioittava paukku jaksaa viihdyttää useampana kertana.

Jabbopoikanen
Käyttäjä

rating 80,000

Yli lyödyt veritehosteet ja loputon ruumiitten määrä sopivat loistavasti leffan badassmäiseen tunnelmaan. Mahtavaa ohjausta Rodriguezilta, mitä muutakaan voisi odottaa. Sisältää paljon symboliikkaa jota on jännä tarkkailla.

jossu82
Käyttäjä

rating 80,000

ihan hyvä

Kaz
Käyttäjä

rating 80,000

Erinomaista eksploitaatiohöttöä ja kenties äijin leffa ikinä. Tähtikaarti komeilee nimillään ja toiminta on vimmatun tehokasta. Pienet yksityiskohdat jäävät härnäämään, mutta ei se menoa haittaa!

KellopeliMandariini
Käyttäjä

rating 80,000

Täydellinen aivot narikkaan elokuva.

kuperkeikka
Käyttäjä

rating 80,000

Machete on juuri sitä mitä trailerikin Grind House-leffoissa lupasi. Aivan loistavaa aivot narikkaan-toimintaa. Näyttelijät vetävät juuri niin hyvät vedot kuin tämän tason näyttelijöiltä odottaakin. Uskomaton kaarti onkin mukana. Kyllähän tämä on DVD:näkin ostettava kunhan ilmestyy.

Kurt
Käyttäjä

rating 80,000

Roskaviihdettä parhaimmillaan! Näyttelijäkaarti on melko tunnettu: Danny Trejo, Don Johnson, Jessica Alba, Robert De Niro, Steven Seagal jne. Juoni on melko yksinkertainen ja helposti ymmärrettävä ja toimintaa on mukavasti, se tosin on aika päätöntä ja veristä. Muutama todella hauskakin kohtaus mahtui mukaan, mutta en nyt niitä ala spoilailemaan. Kaikille roskaviihteen ystäville.

Makke_95_
Käyttäjä

rating 80,000

Superviihdyttävä Machete on mahtavaa katseltavaa: Viidakkoveitsi ja aseet ovat kovassa käytössä joten verta ja toimintaa on riittämiin, näyttelijäkaarti on varsin nimekäs, juoni on kaikessa roskaisuudessaan oikeastaan mahtava ja kaikki on muutenkin väänetty kieli poskella eikä liian vakavalla naamalla. Myös hulvattomia one-lainereita tarjoillaan pitkin elokuvaa.
Helvetin mahtavaa ja huvittavaa (roska)viihdettä jonka jaksaa katsoa aina uudestaan ja uudestaan.

Matalahiilihappoinen
Käyttäjä

rating 80,000

Grindhouse-elokuvan feikkitrailerista alkunsa saanut Machete kulkee samoilla linjoilla kuin Grindhouse, eli huippuunsa vedetyn ja kieli poskessa tehdyn väkivaltapainotteisen verimätkinnän linjoilla - ja sen se tekeekin hyvin, vaikka elokuvallisesti Machete onkin melko yksinkertainen. Juonikuvio on vahva ja henkilöhahmot kiehtovia, vaikka kliseitä on paljon ja elokuvan tajuamiseen ei tarvitse pikkuaivoja enempää. Danny Trejo tekee erittäin rujon roolisuorituksen elokuvan vähäpuheisena päätähtenä ja naismagneettina. Musiikki tukee täydellisesti elokuvan verisiä tappelukohtauksia, joissa verta ja suolenpätkiä ei säästellä. Yhtä hyvin se tukee myös seksikohtauksia. Machete on elokuvallisilta arvoiltaan ehkä hieman geneerinen, mutta Robert Rodriguez osaa onneksi tehdä elokuvia hyvin. Sitäpaitsi, viihteenä tämä on puhdasta kultaa.

Nietvart
Käyttäjä

rating 80,000

Aivan mahtava päätön ja verinen toimintaryske! Kaikki on ylilyötyä, pahisten näyttelemisestä erikoistehosteisiin asti - ja kaikki on sentään tarkoituksellista. Tekijät tuntuvat ottaneen tämän kepeänä välityönä, ja oikein hyvä niin. Tosikkomaisesti tehtynä tämä olisi ollut liian outo. Kuusikymppiset ukot Trejo ja Seagal ovat täydessä vedossa De Niroa unohtamatta. Hieno viihdepaketti väkivallan ystäville!

Nikke Knakkertton
Käyttäjä

rating 80,000

hyvö

Nosfecoff
Käyttäjä

rating 80,000

Veren tuhrimat ennakkoluuloni kävivät suurimmaksi osaksi toteen, sillä todella hyvää viihdettä tämä on alusta loppuun. Suurin syy on loistava näyttelijäjoukko, erityisesti Steven Seagalin mukanaolo on jotain todella hienoa. De Nirotin on ylittämätön pahisten näyttelijänä. Huumori toimii ihan mukavasti, paljasta pintaa unohtamatta.

Tämä ei ole pelkkä väkivaltaelokuva, vaan mukana on myös ihan aitoa juonta. Ehkä tarinan kustannuksella olisi hieman enemmän tappamista voinut lisätä, mutta kyllä matseette verenhimon tyydyttää. Veri on tietokoneella luotua, mikä ei ikinä pärjää aidolle mössölle.

On sanomattakin selvää, että typerän Grindhouse -tuplan tämä päihittää helposti. Vaikka Planet Terror-puolisko olikin ihan hauskaa kamaa, voittaa tämä sen melkeinpä jokaisella osa-alueella.

rillijulle
Tykittäjä

rating 80,000

Varma nakki. Leffan traileri ei lupaa mitään muuta kuin loistoviihdettä asenteella ja liuta nimikkäitä staroja tähdittämässä on itse parhautta. Tätä odotellaan, ehdottomasti vuoden 2010 odotetuin leffa minulle.

"God has mercy, I don't."

===

Elokuva katsottu ja teksi muokattu 24.9.2010.

Odotetuin vuoden 2010 elokuva minulle, eikä pettänyt odotuksiani kuin elokuvallisella tasolla. Sellaista sekoilua, alastomuutta ja gorea kuin odotinkin, toki hyvien vitsien rytmittämänä. Näyttelijöistä löytyy paljon isoja nimiä ja olikin ilo havaita, että kaikki saavat ruutuaikaa sopivasti. Roskaelokuvien aatelia, näitä lisää.

Soapmaker
Käyttäjä

rating 80,000

Mahtaviin sfääreihin yltävä machete on "B-luokan" väkivaltaviihdettä parhaimmillaan. Danny Trejon meksikon kovanaama lennättää verta ja suolenpätkiä niin että itse Tarantinokin olisi ylpeä.

Spuge
Käyttäjä

rating 80,000

Loistava toimintaleffa, jossa tunnelma järjettömän korkealla. Näyttelijäkaarti on upea ja toiminta kaikessa viihdyttävyydessään räjähtävän coolia. Toimintaelokuvien ystävän unelma leffa.

srlq
Käyttäjä

rating 80,000

Raaka, viihdyttävä, kaunis ja täynnä toimintaa ja muutama lipan yli mennyt erikoistehoste. Puuttuuko jotain? No joo toki jos tämä olis splatteri aasiasta, muttaku tämä ei ole niin tämä oli aivan loistava huolimatta hieman kankeista tähtinäytteliöistä. Lähes Hobo with shotgun tasoinen pätkä. .. Lähes.... tosi lähes ... Machete kills pakko hommata. Neljä ****

Ville
Tähtääjä

rating 80,000

Tiukkaa actionia, joka ei todellakaan kumartele nykytoiminnan suuntaan, vaan tekee kunniaa 1970- ja 1980-lukujen toimintaelokuville. Touhu on varsin veristä, mutta sopivasti liioiteltua. Muutenkin toimintakohtaukset on toteutettu tyylikäästi ilman ärsyttävää silppuleikkausta. Myös juonta on saatu mukaan, eikä dialogissakaan valittamista ole. Hauska nähdä Steven Seagal välillä pahiksen roolissa. Ja mies jopa tuntuikin jokseenkin uskottavalta.

X-tyyppi
Tykittäjä

rating 80,000

Tämä leffa on juoniaukkojen riivaama ja vakavilla aiheilla leikittelevä höttöinen teurastusretki, ja tästä itsetietoisena pirun hauska. Toisin kuin Grindhouse-projektin aikaisemmat leffat, Machete on aidosti viihdyttävä ensisijaisesti rosoisen toimintansa, ei rosoisen ilmeensä ansiosta. Lukuisissa toimintaleffoissa pikkupahuksen roolissa nähty 66-vuotias Danny Trejo saa vihdoinkin ansaitsemansa paikan parrasvaloissa - harmi vaan että porukka hänen ympärillään on huomattavasti häntä aktiivisempaa ja pätevämpää. Hupaisasti kuitenkin näyttelijöiden imagot tosimaailmassa vastaavat heidän hahmojaan tässä elokuvassa.

__IIPO__
Käyttäjä

rating 80,000

Also Starring
Käyttäjä

rating 80,000

Ande
Käyttäjä

rating 80,000

andy
Tähtääjä

rating 80,000

Angel Eyes
Käyttäjä

rating 80,000

anzki87
Käyttäjä

rating 80,000

apc 53
Tykittäjä

rating 80,000

arskamahis
Käyttäjä

rating 80,000

arvasin
Käyttäjä

rating 80,000

Arwin
Käyttäjä

rating 80,000

BlaizerTM
Käyttäjä

rating 80,000

Blastmaster
Käyttäjä

rating 80,000

bloody-nightmare
Käyttäjä

rating 80,000

Bobo-mies
Käyttäjä

rating 80,000

Bungle
Käyttäjä

rating 80,000

camelguy
Käyttäjä

rating 80,000

Chrattac
Tykittäjä

rating 80,000

claw
Käyttäjä

rating 80,000

Cpa
Käyttäjä

rating 80,000

Dargorin
Käyttäjä

rating 80,000

Devilfisu
Käyttäjä

rating 80,000

Don edvard27
Käyttäjä

rating 80,000

donBarletta
Käyttäjä

rating 80,000

doomsdaymachine
Käyttäjä

rating 80,000

Eba94
Käyttäjä

rating 80,000

EdvardH
Käyttäjä

rating 80,000

Emba
Käyttäjä

rating 80,000

emeieks
Käyttäjä

rating 80,000

Goebbels
Käyttäjä

rating 80,000

gojira
Käyttäjä

rating 80,000

Häky
Käyttäjä

rating 80,000

harava
Käyttäjä

rating 80,000

Hattiw4tt1
Käyttäjä

rating 80,000

Hebe
Käyttäjä

rating 80,000

heikki8
Käyttäjä

rating 80,000

hsplitter
Käyttäjä

rating 80,000

impi80
Käyttäjä

rating 80,000

jakubias
Käyttäjä

rating 80,000

jani87
Käyttäjä

rating 80,000

Jedi-Brony
Käyttäjä

rating 80,000

Jii89
Käyttäjä

rating 80,000

johnny depp
Käyttäjä

rating 80,000

JoonaPrkl
Käyttäjä

rating 80,000

juba
Käyttäjä

rating 80,000

Jugger
Käyttäjä

rating 80,000

jupe111
Käyttäjä

rating 80,000

Jurpo
Tähtääjä

rating 80,000

Juusak
Käyttäjä

rating 80,000

JVDS
Käyttäjä

rating 80,000

KaiZeri
Käyttäjä

rating 80,000

Kaltsu
Käyttäjä

rating 80,000

kanssi
Käyttäjä

rating 80,000

karhari
Käyttäjä

rating 80,000

keimokoo
Käyttäjä

rating 80,000

kinky
Käyttäjä

rating 80,000

klauskinki
Käyttäjä

rating 80,000

konna_2
Käyttäjä

rating 80,000

Kookosbanaani
Käyttäjä

rating 80,000

Latex91
Käyttäjä

rating 80,000

lauratzu
Käyttäjä

rating 80,000

Lindeman
Käyttäjä

rating 80,000

MadMike
Käyttäjä

rating 80,000

Malebug
Käyttäjä

rating 80,000

Manco
Käyttäjä

rating 80,000

Mansikkahillo
Käyttäjä

rating 80,000

markettimies
Käyttäjä

rating 80,000

marulisu
Käyttäjä

rating 80,000

mattis1993
Käyttäjä

rating 80,000

Migulli
Käyttäjä

rating 80,000

Mikaa
Käyttäjä

rating 80,000

mikko_hy
Käyttäjä

rating 80,000

Miko
Käyttäjä

rating 80,000

milkman
Käyttäjä

rating 80,000

mmaimai
Käyttäjä

rating 80,000

Modnar
Käyttäjä

rating 80,000

Mormegil
Käyttäjä

rating 80,000

Mr.Nobody
Käyttäjä

rating 80,000

Murikka
Käyttäjä

rating 80,000

naamio tyyppi
Käyttäjä

rating 80,000

Namitti
Käyttäjä

rating 80,000

Neene
Käyttäjä

rating 80,000

Niksu_Naksu
Käyttäjä

rating 80,000

nimetön
Käyttäjä

rating 80,000

nurmihe
Käyttäjä

rating 80,000

Oderi
Käyttäjä

rating 80,000

ojarumpujuoppo
Käyttäjä

rating 80,000

ozkuz
Käyttäjä

rating 80,000

Palle
Käyttäjä

rating 80,000

Pertsa69
Käyttäjä

rating 80,000

Pikli
Käyttäjä

rating 80,000

Pulu
Käyttäjä

rating 80,000

Pupuankka
Käyttäjä

rating 80,000

PurpleHaze
Käyttäjä

rating 80,000

QT
Käyttäjä

rating 80,000

Riseri
Käyttäjä

rating 80,000

Robba
Käyttäjä

rating 80,000

sakelius
Käyttäjä

rating 80,000

Saku Työrinoja
Käyttäjä

rating 80,000

Salluskainen
Käyttäjä

rating 80,000

samijedi1
Käyttäjä

rating 80,000

satanoperca
Käyttäjä

rating 80,000

Secreterial
Käyttäjä

rating 80,000

Selixi
Käyttäjä

rating 80,000

sepe
Käyttäjä

rating 80,000

Signup80
Käyttäjä

rating 80,000

SocietyDMF
Käyttäjä

rating 80,000

spude
Käyttäjä

rating 80,000

sulo
Käyttäjä

rating 80,000

Taika-Jacques
Käyttäjä

rating 80,000

TaoTao
Käyttäjä

rating 80,000

Tapirus
Käyttäjä

rating 80,000

The Sam1
Käyttäjä

rating 80,000

TheDuuD
Käyttäjä

rating 80,000

Thogo
Käyttäjä

rating 80,000

TomHenry
Käyttäjä

rating 80,000

Tomi
Käyttäjä

rating 80,000

tonsa
Käyttäjä

rating 80,000

tony22
Käyttäjä

rating 80,000

TTQ
Käyttäjä

rating 80,000

UltimateJT
Käyttäjä

rating 80,000

umpijuntti
Käyttäjä

rating 80,000

uncle_dolando
Käyttäjä

rating 80,000

viltsu
Käyttäjä

rating 80,000

xenomorph
Käyttäjä

rating 80,000

ZombieJesus
Käyttäjä

rating 80,000

Zombiepony
Käyttäjä

rating 80,000

Elokuvan tiedot

Machete
Machete arvosana 3,71
Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
2010
Pituus:
105 min
Ohjaajat:
Ethan Maniquis, Robert Rodriguez
Käsikirjoittajat:
Robert Rodriguez
Pääosanäyttelijät:
Cheech Marin, Danny Trejo, Don Johnson, Jessica Alba, Lindsay Lohan, Michelle Rodriguez, Robert De Niro, Robert Rodriguez, Steven Seagal
Maat:
USA
Kielet:
englanti, espanja