Arvostelu

Ihmissuhdedraamaa ja seksiä. Suomalaista elokuvaa rehellisimmillään.

Levottomat on julisteenkin perusteella kuvaus siitä, kun mikään ei tunnu miltään. Sitähän se onkin. Ari (Mikko Nousiainen) on lääkäri, minkä lisäksi Ari on myös todella kova panomies. Ari panee menemään melkein mitä tahansa ja missä vain. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun Ari tapaa Tiinan (Laura Malmivaara), joka, yllätys yllätys, rakastuu Ariin. Arin ystävä puhuu Arin ympäri uusimaan treffinsä Tiinan kanssa. Aki päättää yrittää, mutta mihin sitä kissa karvoistaan pääsisi ja silleen.

Levottomat on Aku Louhimiehen ohjaukseksi hyvinkin epäsynkkä. Asiaan saattaa tosin vaikuttaa se, että Levottomat on Louhimiehen ensimmäinen täyspitkä elokuva, joten Aku ei ole vielä päässyt irroittelemaan synkkyydellä. Kuitenkin elokuva on kiva ajankuva 2000-luvun alun Suomesta ja erityisesti Turusta. Elokuvana se ei tarjoa mitään ihmeellistä, paitsi ehkä kuitenkin hieman tavallista erikoisemman parisuhdesopan, jota höystetään runsaalla seksillä. Ihmissuhdedraamaa ja seksiä. Suomalaista elokuvaa rehellisimmillään.

Pisteet: rating 50,000

Eba94
Käyttäjä, 17 arvostelua
Arvosteltu: 15.01.2015
Katsottu: Kotona

Seksi myy.

 

Brutus 29.03.2018

rating 40,000

Saman kategorian TOP-leffoja

Trainspotting
Trainspotting arvosana 4,03
Trainspotting
Alaston satama
Alaston satama arvosana 4,05
Alaston satama
Harakiri
Harakiri arvosana 4,26
Harakiri
Seitsemäs sinetti
Seitsemäs sinetti arvosana 3,94
Seitsemäs sinetti

Elokuvan tiedot

Levottomat
Levottomat arvosana 2,75
Genret:
Draama
Valmistusvuosi:
2000
Pituus:
106 min
Ohjaajat:
Aku Louhimies
Käsikirjoittajat:
Aku Louhimies, Aleksi Bardy
Pääosanäyttelijät:
Irina Björklund, Laura Malmivaara, Matleena Kuusniemi, Mikko Nousiainen, Petteri Summanen, Samuli Edelmann, Valtteri Roiha
Maat:
Suomi
Kielet:
suomi