Pistejakauma

4%

9%

12%

22%

12%

22%

8%

7%

1%

1%

Pisteytykset

rating 100,000

joktao
Käyttäjä

rating 100,000

Tämä leffa on 2000-luvun parhaimpia Suomessa tehtyjä filmejä. Louhimies on tehnyt todella ajattelemisen arvoisen teoksen pettämisestä, rakkaudesta ja ystävyydestä. Kun mukana on vielä timantinkova naiskolmikko Kuusniemi-Malmivaara-Björklund niin kaikki palaset ovat tässä kohdillaan. Tämä filmi ei päästä katsojaansa kovinkaan helpolla. Ja hyvä niin!

Kade80
Käyttäjä

rating 100,000

Olihan se elämä itselläkin tuolloin parikymppisenä juuri tuollaista Levottomat -tyhjyyttä ja kaiken liikkuvan naimista, aivan häkellyin miten läheltä "Arin" ( Mikko Nousiainen ) tyhjyys liippas.

Kyllä näyttelijät toi hyvin esiin tuolloisen todellisuuden, miten miehet on hukassa ja naiset (ainakin tuolloin vuoden 2000 tienoilla Rovaniemellä) varsin "antavaisia", ei tarvinnut ikinä edes itse juuri tehdä aloitetta kun Sinkkuelämää oli aivopessyt pahimmat "kanat".

Nainti-kohtauksista täytyy sanoa, vaikka väittivätkin että mitään ei tapahtunut, dvd:n hidastuksia katsoessa näkee että joko tajuttoman hyvin suunniteltu-näytelty/photo-shopattu tai täyttä naintia.

Hidastuksessa/paussissa näkee kuinka ("varjona") Arin mela porautuu Tiinaan ( Laura Malmivaara - Louhimies ) takaa päin, ja Tiinan lihakset ja muu ruumis reagoi siihen juuri niin. Samaten kun Tiina kierrähtää Arin päälle, kalu lurpsahtaa ulos ja Tiina joutuu kädellään työntämään sen sisälleen... Tiinan jalkojen liikkeestä ja Arin ilmeestä näkee molemmat, ulos luikahtaminen sekä (kädellä) uudelleen sisälle vienti. Ylhäältä kuvatussa ratsastuksessa näkyy kivekset muttei kullia edes karvoituksen rajalla. Pitäs olla pieni joka ei seiso tai todella hyvin teipattu...

Niina Kurkisen kohtauksessa puolestaan orgasmi näyttää aidolta ja aivan kuin kuulisi kondomin narahtavan äänen lätinän lisäksi...

Mutta olisiko tuo nyt suomalaisessa leffassa jotenkin outoa, ainahan niissä on seksiä ja paljasta pintaa ollut.

Osaan kuvitella miten 26-vuotiaat näyttelijät sopivat sinkkuina ja elokuvan "aitouden ja taiteen" vuoksi panevansa oikeasti. Mitä sillä olisi väliä kun kaikki kiellettäisiin virallisesti kuitenkin?

Kyl tää leffa aloitti aivan uudenlaisen vuosituhannen.

heksa96
Käyttäjä

rating 100,000

Elokuvan tiedot

Levottomat
Levottomat arvosana 2,75
Genret:
Draama
Valmistusvuosi:
2000
Pituus:
106 min
Ohjaajat:
Aku Louhimies
Käsikirjoittajat:
Aku Louhimies, Aleksi Bardy
Pääosanäyttelijät:
Irina Björklund, Laura Malmivaara, Matleena Kuusniemi, Mikko Nousiainen, Petteri Summanen, Samuli Edelmann, Valtteri Roiha
Maat:
Suomi
Kielet:
suomi