Lemmenlomalla (2012)

Alkuperäinen nimi: Hope Springs
Oscar-palkitut näyttelijät Meryl Streep ja Tommy Lee Jones heittäytyvät rohkeasti rooleihinsa avioliittoleirille kadonnutta kipinää metsästämään lähtevänä pariskuntana: 30 yhdessä eletyn vuoden jälkeen on tullut aika päättää, onko heillä enää mahdollisuutta yhteiseen tulevaisuuteen. Monitasoisen draamakomedian on ohjannut David Frankel (Paholainen pukeutuu Pradaan).
- Ensi-ilta: 05.10.2012
- David Frankel
- Vanessa Taylor
- Jean Smart, Meryl Streep, Steve Carell, Tommy Lee Jones
- englanti
Aiheeseen liittyvät uutiset
Tässä syy, miksi Julia Robertsia ei enää nähdä romanttisissa komedioissa
Viimeistään Pretty Womanin ansiosta nimeksi kaikkien huulille noussut Julia Roberts oli koko 1990-luvun kysytty näyttelijä romanttisiin komedioihin. Vuonna 19... Lue loput
Saman kategorian TOP-leffoja

23.12.18 klo 00:39
Kerran katsottava hömppä.
lilju_
07.07.16 klo 21:38
Ei toiminu mun kohalla. Juoni oli ihan toimiva, mutta silti toteutus oli tehty tylsästi ja jopa välillä myötähäpesin eri kohtauksia. Streep ja Jones olivat hyviä ja sopivia tähän leffaan, sekä heillä kemia toimi yllättävän mainiosti. En menisi välttämättä nuorisolle suosittelemaan, mutta vanhempi yleisö saattaa viihtyä tämän seurassa.
Uytp7
Tähtääjä
06.05.16 klo 20:34
Kevyehköä hömppää vakuuttavien näyttelijöiden säestyksellä, tyyppicastatut Jones ja Streep ovat rooleissaan valloittavia, vaikka tuota sanaa tietyssä mielessä inhoankin käyttää. Vähän kiusallinen katsottava paikoin, mikä kenties lieni tarkoituskin. Komediana vähäeleinen, draamana värikkäämpi tapaus. David Frankel jatkaa tämän myötä turvallisella ohjauslinjallaan, kyllä hänen töitään edelleen katsoo lämpimän otteensa ansiosta.
Chinook
10.08.14 klo 21:42
Viihdyin tämän parissa yllättävän hyvin, vaikkei odotukset olleetkaan kovin korkealla aluksi. Leffa on ehkä suunnattu hieman vanhemmalle yleisölle(?), mutta kyllä se tällaiseen parikymppiseenkin upposi. Meryl Streep ja Tommy Lee Jones pelaavat hyvin yhteen ja kummankin näyttelijäkokemus antaa leffalle paljon. Näppärät kommentit ja pienet eleet tuovat leffaan positiivisella tavalla komediaa, mutta myös draamapuoli on hyvin hallussa. Sivuosassa oleva Steve Carell jää täysin päätähtien varjoon. Välillä leffa junnaa kuitenkin aavistuksen paikallaan ja pariskunnan intiimejä asioita tuodaan esiin vähän liian paljon omaan makuuni, sillä myötähäpeän raja on lähellä.
Lyhyesti leffaa voisi kuvailla adjektiivilla sympaattinen.

giga
04.08.14 klo 16:23
Meryl Streep ja Tommy Lee Jones esittävät näpsäkästi pariskuntaa, jolle on käynyt kuten niin monille muille: parisuhteesta puuttuu kaikki kipinä ja puolisot elävät kuin kämppikset. Luulin olevani liian nuori katsomaan ko. leffaa, mutta eipä iällä tuntunut olevan väliä, kun leffan imuun pääsi. Jossain vaiheessa kaipasin hiukan komediallisempaa otetta, minä kun en paria hymähdystä enempää elokuvasta huvittunut. Etenkin Steve Carellin olen tottunut näkemään huomattavasti hauskemmissa rooleissa kuin suorasanaisena avioliittoneuvojana. Ihan ookoo leffa on kuitenkin kyseessä, juurikin oivallisten näyttelijävalintojen ansiosta.

Edellinen sivu | 1 2 | Seuraava sivu