Pistejakauma
Pisteytykset

carloz
Itselleni elokuvan arvostelussa on yksi iso ongelma nimeltään Shia LaBeouf. Pidin tarinasta ja jopa Pearcen ylinäyttelemisestä mutta LaBeoufia en voi sietää. Jos kyseinen herra ei ole ylittänyt sietokykyä, elokuva on todella hyvä mutta häntä inhoavat tulevat kärsimään jonkin verran.

johnny depp
Aikas hyvä gangsterileffa. Shia LaBeouf ei enää ole hirveä hössöttäjä niin kuin Transformersissa ja muutkin näyttelijät olivat hyviä rooleissaan. Guy Pearce vetää kuitenkin parhaan roolin kusipäisenä agenttina.

Larno
Hyvä elokuva, muttei mikään erikoinen loppujen lopuksi. Juoni on peruskaavainen ja loppu onnellinen. Raakuutta on sopivasti ja se on toisaalta aika karuakin. Hardy suoriutuu loistavasti ja poiketen aikaisemmista rooleistaan. Samoiten Pearce, Wasikowa ja Clarke osaavat hommansa. LaBeof ei ylivedä rooliaan, itse tosin pidän siitä ylireagoinnista joten ei hänen parhain roolinsa. Oldmanille olisin kaivannut enemmän tilaa. Toimintaa ei niinkään ollut, mutta hieno veljestarina.

Raggari
Todella hyvä, ei ehkä aivan neljän tähden veroinen. Erikoismaininta Tom Hardyn hienosta roolisuorituksesta, mies on mahtavassa vedossa!

Rainafriikki
Onnistunut rikosdraama,jossa oli kiinnostava ja hyvä juoni.Roolisuoritukset olivat todella hyviä etenkin Guy Pearce,Tom Hardy ja Shia LaBeouf joka teki yllättävän hyvän roolisuorituksen.Elokuvassa olisi pitänyt olla ehkä enemmän draamaa,koska Mia Wasikowskan ja Shia LaBeoufin hahmojen osio jäi vähän tyhjäksi mutta elokuva kuitenkin jaksoi kiinnostaa loppuun saakka.John Hillcoatin ohjauksesta ja Nick Caven musiikista tulee plussaa.

Stranger
Erittäin hyvä rikosdraama, joka oli täynnä hienoja näyttelijöitä. Gary Oldman olisi ansainnut enemmän ruutuaikaa.

AlexZ

Laittomat (2012)
Alkuperäinen nimi: Lawless
- John Hillcoat
- Matt Bondurant, Nick Cave
- Dane DeHaan, Gary Oldman, Guy Pearce, Jason Clarke, Jessica Chastain, Mia Wasikowska, Shia LaBeouf, Tom Hardy
- englanti