Kylmää terästä (1990)

Alkuperäinen nimi: Blue Steel
Megan on tuore New York -poliisi, joka ampuu kuoliaaksi erään varkaan. Lähistöllä seisoskeleva liikemies ottaa varkaan aseen ja pakenee. Meganin toimia tutkitaan samaan aikaan kun joku käyttää varastettua asetta raakaan murhaan.
- Kathryn Bigelow
- Eric Red, Kathryn Bigelow
- Clancy Brown (I), Elizabeth Peña, Jamie Lee Curtis, Louise Fletcher, Richard Jenkins (I), Ron Silver, Tom Sizemore
- englanti
Saman kategorian TOP-leffoja
Suosituksia

Villetys

Paranoid
Mielenkiintoinen tapaus Kathryn Bigelowlta. Jamie Lee Curtis myös kova sana. Raina taitaa olla ensimmäinen naisohjaajan tekemä toimintapaukku. Lo... Lue loput
Arvostelut
Pitää otteensa loppuun asti. Ilkeitä juonenkäänteitä löytyy, vaikkei Se7en -tasoiseen nerokkuuteen ylletä.
Vieras 09.01.2005 13:54
Videot

Villetys 05.03.2019
Villetys
05.03.19 klo 23:16
Blue Steel on yllättävän hyvin onnistunut toimintatrilleri, joka onnistuu pitämään katsojan otteessaan koko kestonsa ajan. Juonessa Jamie Lee Curtiksen esittämä juuri valmistunut poliisi Megan Turner joutuu ampumaan kauppaa ryöstävän rikollisen hengiltä. Saman aikaan kaupassa asiakkaana ollut mies varastaa rikollisen aseen itselleen ja alkaa vainoamaan Megania. Eli kyseessä on perinteinen kissa ja hiiri leikki, mutta se toimii tässä hyvin. Ron Silver tekee mainion roolin sekopäisenä sarjamurhaajana ja myös Curtis on hyvä poliisina. Toimintakohtaukset on hyvin tehty ja niistä löytyy mukavasti vertakin. Blue Steel on selkeästi keskivertoa parempaa toimintaa ja hyvin onnistunut ohjaus Kathryn Bigelowilta.
Paranoid
26.08.18 klo 20:17
Loppuosa leffasta menee tosin täysin epäuskottavuuden puolelle.
Kolme puol.
Tupolev79
06.06.18 klo 19:59
No kyllä vähän vaisuksi jäi vaikka odotukset eivät nekään ihan tapissa olleet. Vähän ehkä turhan kliseinen ja ennalta arvattava joka olisi kaivannut muutaman kunnon käänteen jaksaakseen kiinnostaa loppuun asti. Jamie Lee Curtisista tietty pisteet, kun on jo melkein legendan maineen hankkinut mutta tämä pahiskaveri sen sijaan ei oikein allekirjoittanutta vakuuttanut.
Todetaan vielä, että myös minun korvaani musiikki kuulosti todella hyvältä ainakin kuulokkeiden kautta eikä tämä nyt muutenkaan mikään ihan täysi susi ollut.
Kerran katsoi helposti, kun ei kestokaan ollut rasitteena.
Juki
25.01.17 klo 21:49
Todella hyvä ja tiukasti otteessaan pitävä trilleri. Jännitystä riittää ja toimintaakin löytyy sopivasti. Jamie Lee Curtis tekee loistavan roolin poliisina ja myös Ron Silver sekopäisenä Eugenina tekee hyvän suorituksen. Ennen tätä leffaa ohjaaja Kathryn Bigelow oli minulle aika tuntematon ja tämä olikin vasta kolmas hänen ohjaustyönsä jonka olen nähnyt. Eikä tämä tuottanut pettymystä. Suosittelen tätä kaikille poliisielokuvien ja trillereiden ystäville.
RevyFan
21.08.16 klo 12:33
Kelvollinen rikostrilleri mutta ei enempää. Juoni ei todellakaan tarjoa kummoisia ja meno on välillä hieman hölmöä. Toimintaakaan ei pahemmin ole. Näyttelijät ovat hyviä, Curtisista tosin en juuri pidä. Juuri katsoo mutta voisi jättää keskenkin.

Edellinen sivu | 1 2 3 | Seuraava sivu