Arvostelu

Seagalin faneille on tiedossa hulppea katselukokemus ajoilta jolloin hän vielä osasi tehdä elokuvia.

Joukko pahiksia kaappaa junan. Kaappareiden joukossa on mielipuolinen tietokone-ekspertti, joka aikoo räjäyttää Pentagonin kaappaamallansa satelliittillä. Suunnitelmien edessä on vain yksi este: ex-Navy Seal Casey Ryback, joka on matkustamassa junassa veljentyttärensä kanssa. Casey tietenkin ryhtyy taistoon terroristejö vastaan vaikka on jo kommandoaikansa elänyt. Steven Seagal Show episode 7.

Steven Seagal pääsi mätkimään terroristejä laivalla vuonna 1992 valmistuneessa Kaappaus merellä-leffassa, joka oli Seagalin varsinainen läpimurto. Tällä kertaa taisteluareenaksi on laitettu juna ja konnien suunnitelmat laitettu kunnianhimoisemmaksi. Ykkösen tasolle ei aivan päästä mutta Kaappaus raiteilla on kuitenkin varsin viihdyttävä aivot vapaalle-leffa.

Seagal tekee taas mitä parhaiten osaa. Potkii badasseista ilmat pihalle ja luut katkeilevat kuin mätäkepit ja ilme on tietysti yhtä tiukka niin kuin ennenkin. Alkupuolella nähtävät keskustelut Rybackin ja tämän veljentyttären kanssa eivät oikein Seagalilta luonnistu, mutta ne eivät sentään ole pilaamassa leffaa. Miinusta tulee myös pääpahiksen eli tietokone-ekspertin näyttelijästä, joka vetää roolinsa aikamoisella ylinäyttelyllä mutta sitä enemmän katsoja odottaa hänen ja mr. Seagalin kohtaamista.

Seagalin faneille on tiedossa hulppea katselukokemus ajoilta jolloin hän vielä osasi tehdä elokuvia. Tosin tässä alkaa jo näkyä Seagalin turvonneisuus muttei haitaksi asti. Elikkä kelpo hankinta Seagal-kokoelman jatkoksi sinne ensimmäisen Under Siegen viereen. Lopuksi on ihan pakko sanoa että on se Seagal kova jätkä kun pelastaa junan ja puoli maapalloa terroristien kynsistä, kehittää sukulaissuhteensa ja leipoo kakun samana päivänä.

nimimerkki: Mask

Pisteet: rating 70,000

Mask
Käyttäjä, 174 arvostelua
Arvosteltu: 23.04.2005
Katsottu: DVD

Saman kategorian TOP-leffoja

Blade Runner
Blade Runner arvosana 4,08
Blade Runner
Noita
Noita arvosana 3,92
Noita
Komisario Palmun erehdys
Komisario Palmun erehdys arvosana 4,22
Komisario Palmun erehdys
Kenraali
Kenraali arvosana 4,09
Kenraali

Elokuvan tiedot

Kaappaus raiteilla
Kaappaus raiteilla arvosana 2,88

Kaappaus raiteilla (1995)

Alkuperäinen nimi: Under Siege 2: Dark Territory

Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
1995
Pituus:
100 min
Tunnetaan myös nimillä:
Under Siege 2
Ohjaajat:
Geoff Murphy
Käsikirjoittajat:
J.F. Lawton, Matt Reeves, Richard Hatem
Pääosanäyttelijät:
Eric Bogosian, Everett McGill, Katherine Heigl, Morris Chestnut, Patrick Kilpatrick, Scott Sowers, Steven Seagal
Maat:
USA
Kielet:
englanti