Pistejakauma

1%

0%

0%

2%

3%

12%

17%

35%

15%

14%

Pisteytykset

rating 80,000

markus aki berg
Käyttäjä

rating 80,000

Steven Spielbergin parhaimpia. Paljon parempi mitä jätko-osansa. Myös Samppa L Jackson piipahtaa ruudussa.

Bean
Käyttäjä

rating 80,000

Yksi Steven Spielbergin parhaista leffoista. Seikkailuelokuvien klassikko mahtavilla erikoistehosteilla. Jännittävä juoni ja paikoin myös osuvaa huumoria.

Jeff Goldblum tekee hyvän roolisuorituksen ja Samuel L. Jackson nähdään leffassa pienessä sivuosassa tietokoneen takana.

Blooddrunk
Käyttäjä

rating 80,000

Kyllä tämä aikanaan oli hämmästyttävä tehosteillaan mutta spielberg hmmm mitä sanois teki tästä kokoperheelle suuntautuvaa olisin kyllä mielellään nähnyt enemmän synkempää menoa.

Boy From Shadows
Tykittäjä

rating 80,000

Alun pohjustus ja rennon humoristinen meininki lupaavat elokuvalle hyvää ja kyllähän perusidea on mainio, vaikka siitä kiittäminen on tosin kirjailija Michael Chrichtonia.

Ensimmäisen tunnin ajan leffa toimii kuin rasvattu salama, mutta sen jälkeen unohdetaan hyvät dialogit ja fantastinen tarina, ja aletaan keskittyä pelkästään toimintatykitykseen. Ja sitä seurataankin sitten elokuvan toisen puoliskon ajan aivan kyllästymiseen saakka. Kyllähän dinot ovat upeasti toteutettuja 90-luvun alun elokuvaksi, mutta olisi tuohon toiseen puoliskoonkin ja varsinkin leffan lopetukseen voinut käyttää enemmän järkeä.

Silti mielestäni kokonaisuutena kiitettävän arvosanan ansaitseva elokuva.

Chinook
Käyttäjä

rating 80,000

En yleensä pidä tämän genren elokuvista, mutta muutama poikkeus on todella hyvä, ja Jurassic Park on yksi niistä. Pituudestaan huolimatta se jaksaa pitää mielenkiinnon yllä loppuun asti ja vain yhdessä kohtaa tuli fiilis, että ei kai taas - kun dino oli hyökkäämässä jonkun kimppuun. Tehosteet ja animaatiot ovat mielettömän hyviä, ottaen huomioon senkin tosiasian, että sen teosta on parikymmentä vuotta aikaa. Myös leffan sävellys, jonka takana on ihailemani John Williams, saa kiitettävän arvion. Kokonaisuudessaan leffa on hieno sekoitus seikkailua, huumoria ja toimintaa. Komediallista puolta esiin tuo toheloiva Nedry, jota esittää Wayne Knight. Suuri hatunnosto myös Spielbergille, jolla näitä huipputeoksia tuntuu olevan loputtomiin.

Disney Teppo
Käyttäjä

rating 80,000

HY-VÄ!!

DRUGS
Käyttäjä

rating 80,000

Onse vaan niin klassikko. Mestarillinen elokuva.

erikaa
Käyttäjä

rating 80,000

Visuaalisesti todella näyttävä leffa, eikä ideassakaan ole vikaa. Ei tätä vain voi jättää katsomatta.

HAL9000
Käyttäjä

rating 80,000

Alkuperäisessä on sitä hohtoa yleensä eniten. Sam Neill on eräänlainen köyhän miehen Indiana Jones. Rex on niin popularisoitu, että se on jo ikonin asemassa. Tosin ne, jotka vähänkään ovat aiheesta lukeneet, tietävät ettei se nyt ihan kuningas koskaan ollutkaan. Katso Jurassic Park III.

hehahi
Käyttäjä

rating 80,000

Tämä on kyllä vaan niin upea leffa. Pointsit upeasta musiikista :'')

Infektor
Käyttäjä

rating 80,000

Todella hyvä seikkailuleffa, hieman nostalgiaakin on mukana! Eli pienenä toimi kuin häkä ja oli innoittaja piirtämiseen. Vanhemmiten kaipaisi ehkä vähän hyytävämpää menoa, mutta menee tämä tällaisenakin oikein hyvin. Ja dinot ovat edelleen ihan perhanan hyvännäköisiä.

IronMaiden
Käyttäjä

rating 80,000

Upea seikkailuelokuva. Spielberg osoittaa jälleen olevansa yksi parhaimmista ohjaajista maailmassa. Miinusta typerästä loppukohtauksesta, joka on väkisin tehty niin että T-rex "pelastaa päivän".

jännämies
Käyttäjä

rating 80,000

Erittäin viihdyttävä elokuva, mutta myös elokuvana hyvä. Ei Spielbergin parhaita, mutta silti hyvä. Tosin dinosaurusten kokoja on kyllä joko yliarvioitu tai sitten aliarvioitu. Lisäksi elokuva menee lopussa hieman överiksi, vaikka ei se minua niin haittaa. Lisäksi itse näyttelijöiden sijasta pääosaa näyttelevät dinot ovat upeasti tehty varsinkin kun ottaa huomioon, että elokuvan teosta tulee kohta täyteen jo 20 vuotta.

Jorge
Käyttäjä

rating 80,000

Maailman kovin leffa oli pienenä ja hyvä on kyllä vieläkin. Toimivaa seikkailua ja viihdyttää kestonsa ajan 4/5

JuhoTsu
Käyttäjä

rating 80,000

Onnistunut elokuva Steven Spieldbergiltä taas kerran. Juoni on ihan hyvä ja erikoistehosteet ovat aikansa parhaimmistoa!

justi57
Käyttäjä

rating 80,000

Mielestäni parhaimmat elokuvat tehtiin 90-luvulla ja Jurassic Park kuuluu juuri tähän sarjaan. Vaikka JP:n tyyli on hieman ikääntynyt ajansaatossa, on se vieläkin loistava elokuva mielenkiintoisella teemalla. Täytyy vain ihmetellä, kuinka sen aikaisella tekniikalla dinosaurukset saatiin näyttämään niin aidoilta. Bonuspisteet tulee myös unohtumattomasta tunnarista ja Ariana Richardsonin eläytyvästä näyttelijäsuorituksesta.

lilju_
Käyttäjä

rating 80,000

Yksi parhaista seikkailuleffoista, hienojen erikoistehosteiden kera. Monesti katsonut, enkä vieläkään ole kyllästynyt. Klassikko!

Makke_95_
Käyttäjä

rating 80,000

Yksi parhaista seikkailuelokuvista koskaan. Visuaalisesti erittäin komeaa jälkeä, dinosaurukset näyttävät hienoilta ja hakevat vieläkin vertaisiaan. T-Rexin karjunta aiheuttaa kylmiä väreitä, samanlailla kuin 10 vuotiaana. Tunnelma on vähintäänkin jännittävä, varsinkin loppupuolella. Viidakkoiset maisemat on todettu aikoja sitten toimiviksi, eikä tässäkään tapahdu poikkeusta. Näyttelijöistä Jeff Goldblum varasti shown kohtauksissaan.
Klassikko.

Matalahiilihappoinen
Käyttäjä

rating 80,000

No niin, eli nyt on Jurassic Park - boksi hankittu. Ensimmäisenä tulisille hiilille astelee aito ja alkuperäinen ykkösosa.

Jurassic Park on siis tarina siitä, kuinka joukko miehiä ja naisia lähtee saarelle, jonne rakennetaan teemapuistoa, jossa on sitten suuren meteoriitin ensimmäistä kertaa aitoja ja eläviä dinosauruksia.Koska dinojen DNA:ta on täydennetty sukupuoltaan vaihtavan sammakon DNA:lla, jotkut dinot muuttuvat uroiksi ja niin ne lisääntyvät, ja ongelmat alkavat. Elokuva on hyvä, todella hyvä. Erikoistehosteisiin ja dinosauruksiin on selvästi nähty vaivaa, eikä niistä ole vaan tehty surkeita räpellyksiä, joita 2000-luvun kalpeissa tekeleissä näkee. Tunnelma on sitäpaitsi aito, ja on selvää, että lavasteisiin on uponnut pätäkkä jos toinenkin. Tässä on käsillä kaikki kolme kulmakiveä: näyttelijöiden, ohjauksen ja käsikirjoituksen yhteentulo.

Elokuvassa on myös huomattavat määrät kauhua, vaikkei elokuva juuri kauhuelokuva olekaan, vaan silti enemmänkin fantasiaseikkailu. Elokuvassa on vain yksi suuri virhe, joka ei tosin ole puolen pisteenkään arvoinen: Joseph Mazzello ja Ariana Richards ovat Timinä ja Lexinä, John Hammondin lapsenlapsina ärsyttäviä. Mazzello on kuin yliaktiivinen orava ihmismuodossa ja Richards on ärsyttävä huutaja, joka lopulta pääsee pätemään hakkerin kyvyillä (jos Jurassic Parkin maailma olisi oikea, Lexiä ei katsottaisi hakkerina 2000-luvulla suopeasti).

MiiCa
Käyttäjä

rating 80,000

Lähes täydellinen seikkailuleffa. Spielberg todellakin osaa hommansa.

mmaikki
Käyttäjä

rating 80,000

Tää on kyllä tosi hyvä elokuva joka jokaisen pitäisi nähdä. Itsekkin olen tämän vaikka kuinka monta kertaa katsellut eikä vieläkään kyllästytä. Näyttelijä työ on hyvää ja efektit ehkä vieläkin parempia.. Ei uskoisi että on näinkin vanha leffa kyseessä.

motorzet0
Käyttäjä

rating 80,000

NikoM96
Käyttäjä

rating 80,000

Ihan ok leffa, vois katsoa uudestaankin.

Nosfecoff
Käyttäjä

rating 80,000

Mikä on tämän elokuvan suosion salaisuus? Aikansa parhaat visuaaliset tehosteet ovat hyvä alku. On kunnioitettavaa, että yli kahden vuosikymmenen ikäinen filmi näyttää valtavan paljon paremmalta kuin tuoreimmat oksennukset, joissa ilmakin näyttää oudon digitaaliselta. Jurassic Park ei luonut tietokoneilla virtuaalista maailmaa, vaan lisäsi aitojen ja oikein hyvien näyttelijöiden joukkoon hämmästyttävän näköisiä sauruksia. Tykitystäkin löytyy vauhdikkaimmista kohtauksista, mutta sielua ei ole unohdettu tai uhrattu missään vaiheessa.

Tarinalliselta sisällöltään Puisto ei ole erityisen kiinnostavaa seurattavaa, mutta oikeasti kiinnostavan tarinan kirjoittaminen aiheesta "miljoonia vuosia sitten hävinneet eläimet" olisi vaatinut yliluonnollista nerokkuutta käsikirjoittajalta. Dialogin osalta kaikki on kunnossa. Juoni on poisheitettävää tavaraa, mikä ei usein jännittävän, koko ajan viihdyttävän ja paikoin hauskankin kaksituntisen "thrill ride" -tyylisen elokuvan katselussa haittaa perhanankaan vertaa.

OZMOxD
Käyttäjä

rating 80,000

Loistava seikkailu elokuva, johon ei koskaan voi kyllästyä.
Elokuvan tehosteet päihittävät useissa kohdissa monet nykyaikaisista elokuvista. Todellinen klassikko, jota voi katsoa hyvällä mielellä.

n = 4

Salmiakkisydän
Käyttäjä

rating 80,000

Todella hyvin toteutettu ja jännittävä elokuva. Plussaa pituudesta, joka ei jätä katsojaa huokailemaan sohvannurkkaan, sekä lapsinäyttelijöistä, jotka osaavat hommansa paremmin kuin hyvin.

shakk
Käyttäjä

rating 80,000

Ah, karjuvia matelijoita ja sopivan kutkuttelevaa jännitystä.

Uytp7
Tähtääjä

rating 80,000

Erinomainen pätkä, jonka visuaalisuus oli ilmestysmisaikanaan ilmiömäinen ja vieläkin ihan kohtuullinen. Juonellisesti elokuva on keskitasoa enkä henkilökohtaisesti pidä Sam Neillia kovin ihmeellisenä tapauksena mutta kohtuullinen suoritus häneltäkin, muilta jonkin verran parempi.

Jurassic Parkissa hienoa on sen paikka paikoin tiivis ja osin pelottavakin tunnelma. Toisaalta taas välistä häiritsevän tökerö dialogi ärsyttää ja muutamat tapahtumat ovat liiankin helposti ennakoitavissa. Mutta mitäpä siitä kun homma toimii. Jos tämä elokuva on jostain syystä jäänyt näkemättä, suosittelen lämpimästi katsomaan.

vallu_87
Tähtääjä

rating 80,000

Tämä kyllä ansaitsee maininnan yhtenä katsotuimmista elokuvista koskaan, kun olin snadi. Pedot ovat Spielbergin erikois-osaamista ja intohimo elukoihin näkyy elokuvan mahtavassa kauhu-komedia-seikkailu hengessä. Pitäisin tätä jopa Spielbergin parhaana elokuvana. Jatko-osat eivät kiinnittäneet huomiotani samalla tavalla kuin tämä ensimmäinen osa.

Villetys
Käyttäjä

rating 80,000

Ensimmäinen Jurassic Park tarjoaa hienon seikkailumatkan liskojen ja dinosauruksien asuttamalle saarelle. Juoni etenee sujuvasti koko kestonsa ajan ja näyttelijät tekevät hyvää työtä. Elokuvan parhaimistoa ovat laadukkaat ja visuaalisesti erittäin näyttävät erikoistehosteet, jotka vielä tänäkin päivänä toimivat hienosti. Tunnelma on paikoiten varsin onnistunutta ja se onnistuu pitämään katsojan hyvin otteessaan.

Walken
Käyttäjä

rating 80,000

Viihdyttävä dinosaurusseikkailu, jossa ammattimaiset näyttelijät heittelevät hauskaa dialogia ja ottavat osaa hienoihin toimintakohtauksiin. Näyttelijöistä Jeff Goldblum ja Wayne Knight ovat parhaat ja Laura Dern heikoin. Harvinaista kyllä, tässä lapsinäyttelijät eivät ole ärsyttäviä vaan oikeastaan aika hyviä, varsinkin Joseph Mazzello.

WillFilm2001
Käyttäjä

rating 80,000

Kuka nyt ei voisi sanoa tämän olevan paras dinosaurus elokuva? Kyseessä on upea kulttiklassikko, jota katsoessaan joutuu istumaan varovasti sohvan reunalla. Spielberg on luonut upean seikkailutarinan, joka on puoliksi kauhuelokuvaa ja puoliksi perhe-elokuvaa. Dinosaurukset näyttävät aidoilta ja upeita suorituksiakin tämä elokuva sisältää. Juoni on taidokkaasti tehty Michael Crichtonin romaanin pohjalta. John Williamsin musiikki loistaa taustalla mieleenpainuvien kohtausten vaihtuessa aina uuteen. Elokuvan historian kannalta tämä elokuva on myös erittäin tärkeä

WreckMe666
Käyttäjä

rating 80,000

Yksi parhaita seikkailu-elokuvia

_NoBody_
Käyttäjä

rating 80,000

_Nowhere man_
Käyttäjä

rating 80,000

Addeh
Käyttäjä

rating 80,000

adder
Käyttäjä

rating 80,000

Also Starring
Käyttäjä

rating 80,000

Altema
Käyttäjä

rating 80,000

andy
Tähtääjä

rating 80,000

ANGO
Käyttäjä

rating 80,000

anna.v
Käyttäjä

rating 80,000

Antecc
Käyttäjä

rating 80,000

Anthrax618
Käyttäjä

rating 80,000

Antsa82
Käyttäjä

rating 80,000

AP
Tähtääjä

rating 80,000

arttuu99
Käyttäjä

rating 80,000

arvasin
Käyttäjä

rating 80,000

Ashom
Käyttäjä

rating 80,000

astralic
Käyttäjä

rating 80,000

aw
Käyttäjä

rating 80,000

barros
Käyttäjä

rating 80,000

Bjarska
Käyttäjä

rating 80,000

blackdragon
Käyttäjä

rating 80,000

Blackwine
Käyttäjä

rating 80,000

BlaizerTM
Käyttäjä

rating 80,000

Blastmaster
Käyttäjä

rating 80,000

Bobo-mies
Käyttäjä

rating 80,000

Brutal_Action
Käyttäjä

rating 80,000

Bungle
Käyttäjä

rating 80,000

carljohnson69
Käyttäjä

rating 80,000

CFH
Käyttäjä

rating 80,000

chocopop
Käyttäjä

rating 80,000

continental66
Käyttäjä

rating 80,000

cronenberger
Tykittäjä

rating 80,000

Cuagwe
Käyttäjä

rating 80,000

D-McH
Käyttäjä

rating 80,000

Dargorin
Käyttäjä

rating 80,000

Devilfisu
Käyttäjä

rating 80,000

Domini
Käyttäjä

rating 80,000

doomsdaymachine
Käyttäjä

rating 80,000

Duke
Käyttäjä

rating 80,000

Edelweiss
Käyttäjä

rating 80,000

EL_Wray
Käyttäjä

rating 80,000

Elotikka
Käyttäjä

rating 80,000

elpadre81
Käyttäjä

rating 80,000

Embule
Käyttäjä

rating 80,000

emmisofia
Käyttäjä

rating 80,000

Epitaph
Käyttäjä

rating 80,000

etell
Käyttäjä

rating 80,000

F-A
Käyttäjä

rating 80,000

Fdpsv
Käyttäjä

rating 80,000

fft776
Käyttäjä

rating 80,000

FinnPoro
Käyttäjä

rating 80,000

Galactus
Käyttäjä

rating 80,000

gerbba
Käyttäjä

rating 80,000

Graffit
Käyttäjä

rating 80,000

Haahuilija
Käyttäjä

rating 80,000

Hanni5
Käyttäjä

rating 80,000

harr1v
Käyttäjä

rating 80,000

heikki.loytynoja
Käyttäjä

rating 80,000

henna183
Käyttäjä

rating 80,000

here's johnny
Käyttäjä

rating 80,000

Heri985
Käyttäjä

rating 80,000

Herman Tottooro
Käyttäjä

rating 80,000

Hiisi
Käyttäjä

rating 80,000

hollanti123
Käyttäjä

rating 80,000

Hoplaa
Käyttäjä

rating 80,000

humanity
Käyttäjä

rating 80,000

hunski
Käyttäjä

rating 80,000

hydf4
Käyttäjä

rating 80,000

Ihan höpö jätkä
Käyttäjä

rating 80,000

Indy15
Käyttäjä

rating 80,000

Insomnia
Käyttäjä

rating 80,000

irenreV
Käyttäjä

rating 80,000

IzU
Käyttäjä

rating 80,000

jakubias
Käyttäjä

rating 80,000

jalakanen
Käyttäjä

rating 80,000

Jamii
Käyttäjä

rating 80,000

Jani-0307
Käyttäjä

rating 80,000

JanneVaan
Käyttäjä

rating 80,000

jeremy
Käyttäjä

rating 80,000

Jimmy
Käyttäjä

rating 80,000

Joginen
Käyttäjä

rating 80,000

John Smith
Käyttäjä

rating 80,000

JohnGabriel
Käyttäjä

rating 80,000

JohnieH
Käyttäjä

rating 80,000

johnlee5
Käyttäjä

rating 80,000

johnny depp
Käyttäjä

rating 80,000

Joku
Käyttäjä

rating 80,000

JoonaPrkl
Käyttäjä

rating 80,000

juba
Käyttäjä

rating 80,000

juhnu
Käyttäjä

rating 80,000

jupe111
Käyttäjä

rating 80,000

Justifier
Käyttäjä

rating 80,000

Juuna5
Käyttäjä

rating 80,000

juuso
Käyttäjä

rating 80,000

JVDS
Käyttäjä

rating 80,000

kähtis
Käyttäjä

rating 80,000

Kamigunn
Käyttäjä

rating 80,000

Kampis
Käyttäjä

rating 80,000

KARHU---
Käyttäjä

rating 80,000

Karkkipussi
Käyttäjä

rating 80,000

katiiimoi
Käyttäjä

rating 80,000

Katmand0r
Käyttäjä

rating 80,000

Kaz
Käyttäjä

rating 80,000

kerpele
Käyttäjä

rating 80,000

kewanhammer
Käyttäjä

rating 80,000

killbill
Käyttäjä

rating 80,000

Kilttipoika
Käyttäjä

rating 80,000

Knihti
Käyttäjä

rating 80,000

Kokkis
Käyttäjä

rating 80,000

Koli
Käyttäjä

rating 80,000

lars82
Käyttäjä

rating 80,000

lenny
Käyttäjä

rating 80,000

lettu8
Käyttäjä

rating 80,000

LikeWise
Käyttäjä

rating 80,000

Limestone
Käyttäjä

rating 80,000

Linkous
Käyttäjä

rating 80,000

Lollikala
Käyttäjä

rating 80,000

Lordi-fani
Käyttäjä

rating 80,000

macantti
Käyttäjä

rating 80,000

MadMike
Käyttäjä

rating 80,000

MaggotCorpse
Käyttäjä

rating 80,000

Makassu Pictures
Käyttäjä

rating 80,000

Maku77
Käyttäjä

rating 80,000

malinenp
Käyttäjä

rating 80,000

Mamucha
Käyttäjä

rating 80,000

Manco
Käyttäjä

rating 80,000

Mansikkana
Käyttäjä

rating 80,000

Mariell
Käyttäjä

rating 80,000

MarkQ
Käyttäjä

rating 80,000

Masu
Käyttäjä

rating 80,000

mauge
Tähtääjä

rating 80,000

Maukka
Käyttäjä

rating 80,000

mb
Käyttäjä

rating 80,000

mbay
Käyttäjä

rating 80,000

MersuZ
Käyttäjä

rating 80,000

metalhead90
Käyttäjä

rating 80,000

mh
Käyttäjä

rating 80,000

Mickehh
Käyttäjä

rating 80,000

Migus
Käyttäjä

rating 80,000

MiikaH
Käyttäjä

rating 80,000

mike
Käyttäjä

rating 80,000

mikelawry
Käyttäjä

rating 80,000

mimic
Käyttäjä

rating 80,000

Mimmonen
Käyttäjä

rating 80,000

Minimii
Käyttäjä

rating 80,000

Minnespinnus
Käyttäjä

rating 80,000

miqqex
Käyttäjä

rating 80,000

Modnar
Käyttäjä

rating 80,000

Moontear
Käyttäjä

rating 80,000

Movie Watcher
Käyttäjä

rating 80,000

Movieboyy
Käyttäjä

rating 80,000

Mowgli
Tykittäjä

rating 80,000

Mr. Fancypants
Käyttäjä

rating 80,000

Mr. Johnny
Käyttäjä

rating 80,000

Myntti
Käyttäjä

rating 80,000

n4ssikka
Käyttäjä

rating 80,000

naamio tyyppi
Käyttäjä

rating 80,000

napalmikuolema
Käyttäjä

rating 80,000

Neene
Käyttäjä

rating 80,000

nettikayttaja
Käyttäjä

rating 80,000

Nicolaias
Käyttäjä

rating 80,000

Nikke Knakkertton
Käyttäjä

rating 80,000

Nikson92
Käyttäjä

rating 80,000

nimetön
Käyttäjä

rating 80,000

NitroPupu
Käyttäjä

rating 80,000

Northern Light
Käyttäjä

rating 80,000

Nortica
Käyttäjä

rating 80,000

NR
Käyttäjä

rating 80,000

nukka_
Käyttäjä

rating 80,000

ojarumpujuoppo
Käyttäjä

rating 80,000

ottowW
Käyttäjä

rating 80,000

Palikka
Käyttäjä

rating 80,000

Phobia
Käyttäjä

rating 80,000

pilkutsalo
Käyttäjä

rating 80,000

porssiman
Käyttäjä

rating 80,000

Puakki
Käyttäjä

rating 80,000

pukkki007
Käyttäjä

rating 80,000

Punis
Käyttäjä

rating 80,000

Pupuankka
Käyttäjä

rating 80,000

Qarora
Käyttäjä

rating 80,000

qwenty
Käyttäjä

rating 80,000

Rade
Käyttäjä

rating 80,000

Raitapallo
Käyttäjä

rating 80,000

RanmaConan
Käyttäjä

rating 80,000

recreazion
Käyttäjä

rating 80,000

Renmiri
Käyttäjä

rating 80,000

rise_above_hate
Käyttäjä

rating 80,000

Risu
Käyttäjä

rating 80,000

Rlode
Käyttäjä

rating 80,000

rockerboy
Käyttäjä

rating 80,000

RoyalWithCheese
Käyttäjä

rating 80,000

S.M.F
Käyttäjä

rating 80,000

Sad_Ex
Käyttäjä

rating 80,000

Sadacdur
Käyttäjä

rating 80,000

Samt
Käyttäjä

rating 80,000

satanoperca
Käyttäjä

rating 80,000

Scary Growl
Käyttäjä

rating 80,000

Schmier
Käyttäjä

rating 80,000

Seppochu
Käyttäjä

rating 80,000

Sgt.Rane
Käyttäjä

rating 80,000

SMK
Käyttäjä

rating 80,000

Sney
Käyttäjä

rating 80,000

snorsko
Käyttäjä

rating 80,000

SomeBull
Käyttäjä

rating 80,000

-Sorento-
Käyttäjä

rating 80,000

SpookyDaScary
Käyttäjä

rating 80,000

StoryManiac
Käyttäjä

rating 80,000

Suvila
Käyttäjä

rating 80,000

sykkeys
Käyttäjä

rating 80,000

tAHraa
Käyttäjä

rating 80,000

tahvonautti
Käyttäjä

rating 80,000

Tapirus
Käyttäjä

rating 80,000

TatiTeThird
Käyttäjä

rating 80,000

Tek-
Käyttäjä

rating 80,000

Teknopottu
Käyttäjä

rating 80,000

terots
Käyttäjä

rating 80,000

the grandi-ma
Käyttäjä

rating 80,000

TheMan
Käyttäjä

rating 80,000

TheNameless
Käyttäjä

rating 80,000

TheRock777
Käyttäjä

rating 80,000

Thrashtament
Käyttäjä

rating 80,000

Tiiviste
Käyttäjä

rating 80,000

Tjau
Käyttäjä

rating 80,000

Tniini
Käyttäjä

rating 80,000

tonsa
Käyttäjä

rating 80,000

tony22
Käyttäjä

rating 80,000

tracydick
Käyttäjä

rating 80,000

Trinity
Käyttäjä

rating 80,000

tump3lo
Käyttäjä

rating 80,000

Turbulenz
Käyttäjä

rating 80,000

turha_aforismi
Käyttäjä

rating 80,000

tuulenpuuska
Käyttäjä

rating 80,000

Utumieli
Käyttäjä

rating 80,000

Vapa12
Käyttäjä

rating 80,000

vapatti@seutuposti.fi
Käyttäjä

rating 80,000

Varjo
Käyttäjä

rating 80,000

värte
Käyttäjä

rating 80,000

vilj00
Käyttäjä

rating 80,000

villeri
Käyttäjä

rating 80,000

vilmazep
Käyttäjä

rating 80,000

viltsu
Käyttäjä

rating 80,000

Vosfufuteen
Käyttäjä

rating 80,000

Waari^
Käyttäjä

rating 80,000

wampira
Käyttäjä

rating 80,000

Wayne 64
Käyttäjä

rating 80,000

whatever
Käyttäjä

rating 80,000

William Wernus Film
Käyttäjä

rating 80,000

WillKino
Käyttäjä

rating 80,000

Wingman
Käyttäjä

rating 80,000

xenomorph
Käyttäjä

rating 80,000

xxcromxx
Käyttäjä

rating 80,000

xXLoGXx
Käyttäjä

rating 80,000

yonaka
Käyttäjä

rating 80,000

Yulle
Käyttäjä

rating 80,000

zanne
Käyttäjä

rating 80,000

Zombie
Käyttäjä

rating 80,000

Elokuvan tiedot

Jurassic Park
Jurassic Park arvosana 3,97
Genret:
Seikkailu,
Valmistusvuosi:
1993
Pituus:
122 min
Ohjaajat:
Steven Spielberg
Käsikirjoittajat:
David Koepp, Michael Crichton
Pääosanäyttelijät:
Ariana Richards, B. D. Wong, Bob Peck, Jeff Goldblum, Joseph Mazzello, Laura Dern, Martin Ferrero, Richard Attenborough, Sam Neill, Samuel L. Jackson, Wayne Knight
Maat:
USA
Kielet:
englanti, espanja