Pistejakauma

33%

33%

8%

8%

0%

8%

0%

0%

0%

8%

Pisteytykset

rating 30,000

Nosfecoff
Käyttäjä

rating 30,000

Arvoton ja armottoman huono mitäänsanomattomuuden mestariteos. Vaikea ymmärtää, miksi edes huikean kasan "vanhaa roskaa" levittävä Futurefilm julkaisisi tämän itsenäisellä deeveedeellä. Tämä ei ansaitse sitä! Jos sen hankit, varmista, että hinta ei ylitä neljää euroa. Näin säästyt suurelta katumukselta. Mutta jumankauta, sehän on koo kaheksantoist! Se varmaan murskaa niitten ihmisten päät ja veri suihkuaa lol!

Valitettavasti näin ei ole. Leffa ei sisällä yhtäkään tappoa. Verta on tippoina mitattuna nolla, ja jos alastomuutta etsit, kannattaa mennä etsimään muualta. Yksi kirosana siellä taisi kyllä tipahtaa.
Parasta tässä on kuitenkin se, että etukannessa lukee suurella tekstillä kuuluisat sanat:

LEIKKAAMATON VERSIO.

What the shit? Voimme rehellisesti todeta kotelon olevan kusipäinen yritys hankkia lisää katsojia. Siis niitä, jotka olisivat halunneet nähdä jättiläisen puristamassa päitä, liiskaamalla ihmisiä autojen alle, astumalla heidän päälle (splat) ja niin edelleen.

Mutta sitten itse elokuvaan. ..well, se on syvältä. Ihan kivat näyttelijät ja yllättävän laadukkaat tehosteet jäävät ainoiksi hyviksi puoliksi. Camppia on yhtä paljon kuin keskitysleirillä, kiinnostuksen taso vastaa jotain fucking kaunokirjallisuuden "klassikkoa" ja mitään ei tapahdu ennen viimeistä kahtakymmentä minuuttia, jolloin ei myöskään tapahdu mitään.

Niin mikä hyökkäys?

Elokuvan tiedot

Jättiläisnaisen hyökkäys
Jättiläisnaisen hyökkäys arvosana 1,46

Jättiläisnaisen hyökkäys (1993)

Alkuperäinen nimi: Attack of the 50 Ft. Woman

Genret:
Sci-fi,
Valmistusvuosi:
1993
Pituus:
85 min
Ohjaajat:
Christopher Guest
Käsikirjoittajat:
Joseph Dougherty, Mark Hanna
Pääosanäyttelijät:
Daniel Baldwin, Daryl Hannah, Frances Fisher, William Windom
Maat:
USA
Kielet:
englanti