Pistejakauma

0%

5%

4%

7%

18%

34%

16%

12%

3%

3%

Pisteytykset

rating 20,000

mauge
Tähtääjä

rating 20,000

Disney oli varsinainen tasa-arvon esitaistelija. Tänä päivänäkin huoltajuuskiistoissa lapset jäävät 90 prosentin varmuudella naisen haltuun, mutta Ankkalinnassa raavas mies voi saada yksinhuoltajuuden kuin vettä vaan. Mikki ja Aku toimivat tästä parhaina esimerkkeinä.

Miten upeaa, että Disney näki jo ajat sitten näin pitkälle ja valjasti mahtavan markkinointikoneistonsa sen puolesta, että myös mies voi osallistua normaaliin lastenkasvatukseen ns. päätoimisena huoltajana.

Sitten heräsin unesta ja tajusin, että kaikki johtuukin vaan siitä, että Ankkalinnassa ei voi asua normaali heterosarjakuvapariskuntia, koska lapset alkaisivat kysellä, mitä he puuhaavat lukituissa makuuhuoneissa, joista kuuluu outoja voihkaisuja. Toisin sanoen aikuiset sarjakuvahahmot eivät halua kuulla lapsihahmojen kiusallisia kysymyksiä siitä vilahtiko scriptissä Mustakaapu vai jättimäinen musta kondomi.

Hessu on yksi näistä sankareista, jolla on poika, mutta ei seksielämää. Pojan nimi on Max. Max on repäissyt koulunsa päättäjäisjuhlissa sen verran lujaa, että johtokunta syyttää häntä mellakoinnista. Kavereiden ja tyttöjen joukossa suosio sen sijaan lisääntyy dramaattisesti. Hessu-isä huolestuu poikansa puolesta. Hän ei halua pojastaan hylkiötä, joka horjuu elämän kaidalta polulta. Hän päättää tehdä Maxin kanssa ”pojasta mieheksi” tyyppisen kalastusretken, jonka hän kävi myös itse läpi oman isänsä kanssa. Max ei innostu yhteisestä retkestä, koska hänellä on yhden tytön sydän valloittamatta. Isän oikeudella Hessu kuitenkin pakottaa poikansa matkaan. Riitelyä ja rakkautta sisältävä road trip lähentää heidän välejään.

Viihdyttävä tarina toimii paremmin kuin oletin. Ainoa asia joka jäi taas kerran kaivelemaan mieltä, on se seikka, että mikä otus tuo Hessu oikein on? Minusta se näyttää koiralta, mutta voi olla, että se on myös hevonen tai valtavan ruma rotta. Nauru on ainakin taatun höveli. Plussaa myös siitä, että Mikki Hiiri pidettiin ulkona kuvioista. Hän on niin tavattoman vakavamielinen tosikko – ainakin hiireksi.

BlaizerTM
Käyttäjä

rating 20,000

Dev
Käyttäjä

rating 20,000

eskoaarne
Käyttäjä

rating 20,000

hankila
Käyttäjä

rating 20,000

Rue Morgue
Käyttäjä

rating 20,000

Elokuvan tiedot

Hopon poppoo
Hopon poppoo arvosana 2,97

Hopon poppoo (1995)

Alkuperäinen nimi: A Goofy Movie

Genret:
Komedia,
Valmistusvuosi:
1995
Pituus:
78 min
Ohjaajat:
Kevin Lima
Käsikirjoittajat:
Brian Pimental, Chris Matheson, Curtis Armstrong, John Doolittle, Jymn Magon
Pääosanäyttelijät:
Bill Farmer, Jason Marsden, Jenna von Oÿ, Jim Cummings, Kellie Martin, Rob Paulsen, Wallace Shawn
Maat:
USA
Kielet:
englanti, espanja