Pistejakauma

0%

0%

5%

0%

5%

37%

32%

11%

5%

5%

Pisteytykset

rating 60,000

IsoVauva
Käyttäjä

rating 60,000

Yllättävän onnistunut jatko-osa, joka jatkaa ykkösen jalanjäljissä. Leffa alkaa todella väkevästi hienolla kuvauksella, siitä kuinka koko "maailmanloppu" alkoi. Ohjaaja Krasinski tavoitti hyytävästi täydellisen sekasorron ja pakokauhun. Olikin sääli, kun tätä ei nähty leffassa enempää, sillä tuota alkuhetkien sekasortoa olisin katsonut mielelläni koko leffan ajan.

Itse tarina jatkaa suoraan ykkösestä ja alkaakin varsin kiinnostavasti ja jännittävästi. Cillian Murphy astuu uutena hahmona mukaan selviytymistaisteluun ja hyvä niin. Mielenkiintoinen hahmo, jota Murphy näytteli erinomaisesti. Sanoisinkin, että näyttelijätyö on ohjauksen ja kuvauksen lisäksi leffan ehdoton vahvuus. Kaikki ovat rooleissaan loistavia. Vahvimmin jäi mieleen alkupuolen pojan huuto. Todella autenttisen kuuloista.

Väkevän alkupuoliskon jälkeen leffa kuitenkin lähti vähän ponnettomalle tielle. Lapsihahmot tekevät pari todella typerää päätöstä, joille pyörittelin voimakkaasti päätäni. Nämä juoniratkaisut laskivat yleistä fiilistäni leffaa kohtaan yllättävän paljon. Loppu oli myös hiukan vaisu.

Onnistuntu jatko-osa, joka alkaa todella sähköisesti, mutta menettää puhtiaan mitä pidemmälle päästään. Ykkösosassa oli enemmän tunnetta mukana ja hiukan tiukempi käsikirjoitus. Vaikea kuitenkaan nähdä, että yksikään ykkösosan fani olisi kauhean pettynyt tähän jatko-osaan.

Arz
Tykittäjä

rating 60,000

D-McH
Käyttäjä

rating 60,000

Luffy
Käyttäjä

rating 60,000

QT
Käyttäjä

rating 60,000

The Sam1
Käyttäjä

rating 60,000

Vilperi
Käyttäjä

rating 60,000

Elokuvan tiedot

Hiljainen paikka osa 2
Hiljainen paikka osa 2 arvosana 3,34

Hiljainen paikka osa 2 (2021)

Alkuperäinen nimi: A Quiet Place Part II

Genret:
Kauhu,
Valmistusvuosi:
2021
Pituus:
97 min
Ohjaajat:
John Krasinski
Käsikirjoittajat:
John Krasinski
Pääosanäyttelijät:
Cillian Murphy, Djimon Hounsou, Emily Blunt, John Krasinski, Millicent Simmonds, Noah Jupe, Scoot McNairy
Maat:
USA
Kielet:
englanti