Pistejakauma

0%

0%

0%

0%

0%

67%

33%

0%

0%

0%

Pisteytykset

rating 60,000

Joku
Käyttäjä

rating 60,000

Giuliano Carnimeo jatkaa ohjaajan pallilla, mutta pääosan esittäjä on vaihtunut Gianni Garkosta George Hiltoniksi. Hilton, eli oikealta nimeltään Jorge Hill Acosta y Lara on Uruguaylaissyntyinen italoelokuvien vakikasvo. Monista rooleistaan huolimatta täytyy sanoa, että vaikkei miehessä näyttelijänä mitään vikaa ole, niin Sartanan rooliin vaan sopii Garko paremmin. Hilton vetää kyllä tietyllä karismalla roolinsa, mutta jotain vaan jää uupumaan. Sama pätee koko elokuvaan, homma ei oikein yllä missään kohtaa aiempien Sartanoiden tasolle. Mukana on kyllä samanlaista veijarimaista meininkiä, ja tässä osassa nähdään myös toinen veijarimainen pyssysankari, Sabbath. Sabbathin roolin käy nykäsemässä Charles Southwood. Nippelitiedon nappulatriviana mainittakoon että kyseinen ukko perusti kulttiröökimerkki Death Cigarettesin. Noi röökit myytiin sellasessa ruumisarkkua muistuttavassa askissa jossa oli luut ristissä ja pääkallo, aika osuvaa mainontaa syöpäkääryleille. No, eipä siitä sen enempiä. Sartana kolmosen juoni on hyvin perus spagujen kultajahtia, useampi ottaja, yksi voittaja. Tarinapuolelta ei paljoa jää käteen tälläkertaa, mutta tyylikkäitä kohtauksia tässä nähdään useita, sekä upeita maisemia. Lopun kukkoilu ja "tarkkuustaiturointi" onkin sitten ihan omaa luokkaansa. Huvittavaa seurattavaa kerrassaan.

Tasapaksuin ja valjuin Sartana -elokuva tähänmennessä, mutta ei tätä voi silti huonoksi missään nimessä haukkua. Ehdottomasti kuitenkin katsoisin uudelleen mielummin kumman tahansa noista aiemmista elokuvista.

Arrow Videon blu-rayboksille täytyy jälleen kerran nostaa stetsonia, sillä tälle levylle oli ympätty mukaan kolme tuoretta eksklusiivista haastattelua elokuvan päätähdiltä. Ihan loistokamaa. Myös kuvanlaatu on loistava.

apc 53
Tykittäjä

rating 60,000

Elokuvan tiedot

Hetkesi on tullut - Sartana on täällä
Hetkesi on tullut - Sartana on täällä arvosana 3,17

Hetkesi on tullut - Sartana on täällä (1970)

Alkuperäinen nimi: C'è Sartana... vendi la pistola e comprati la bara

Genret:
Western
Valmistusvuosi:
1970
Pituus:
93 min
Tunnetaan myös nimillä:
Fistful of Lead, I Am Sartana, Trade Your Guns for a Coffin, Sartana's Coming, Get Your Coffins Ready, Sartana's Here... Trade Your Pistol for a Coffin
Ohjaajat:
Giuliano Carnimeo
Käsikirjoittajat:
Tito Carpi
Pääosanäyttelijät:
Aldo Barberito, Carlo Gaddi, Charles Southwood, Erika Blanc, George Hilton, Linda Sini, Luciano Rossi, Marco Zuanelli, Nello Pazzafini, Piero Lulli
Maat:
Italia
Kielet:
italia