Pistejakauma

0%

0%

0%

10%

21%

17%

24%

14%

7%

7%

Pisteytykset

rating 80,000

Kuulintu
Käyttäjä

rating 80,000

Suomalaiseksi draamaelokuvaksi ihan kelpo esitys. Roolisuoritukset ovat vähintäänkin keskitasoa, ehkä jopa sen yli. Kässäri on ihan oivallinen ja juoni jaksaa kiinnostaa loppuun asti. Ainoa suurempi ongelma tämän leffan kanssa oli se sama mikä tuntuu vaivaavan suomalaisia elokuvia aina: Näyttelijöiden vuorosanat on nauhoitettu aivan liian hiljaisella, ei saa mitään selvää.

stranger in this town
Käyttäjä

rating 80,000

Raastavasta aiheesta raastava elokuva, jossa on aivan järjettömän upeaa näyttelemistä.

Elokuvan juoni on melko simppeli, mutta toisaalta se kantaa loppuun asti. Suurin kiitos tästä kuuluu hienolle pääosakolmikolle, sivuosan esittäjiä unohtamatta. Erityisesti Mari Rantasila tekee kerrassaan upean roolityön. Häntä on nähty aivan liian vähän elokuvissa viime vuosina. On loistava näyttelijä kertakaikkiaan. Kansainvälistä tasoa sanoisin. Birn on jälleen kerran loistava myös. Hän on valovoimaisimpia näyttelijättäriämme. Kansainvälistä tasoa myös. Eero Ahon rooli synnin tielle harhailevana pappina, ei sekään hirveästi kalpene edellämainittujen rinnalla. Hän kuuluu myös erinomaisiin näyttelijöihimme ehdottomasti.

Elokuva on erinomainen näyttelijöiden draama, jossa on simppeli,mutta mielenkiintoinen tarina, hyvä kuvaus, ohjaus, musiikkikin. Ainoa mikä elokuvassa aiheuttaa harmitusta on äänitys. Näyttelijöiden puheesta ei aina tahdo saada selvää, mutta onneksi dvd:lla on tekstitys, se auttoi paljon.

Petri Kotwica tekee hienoja elokuvia. Musta jää on yksi kaikkien aikojen kotimaisista elokuvista. Sen jälkeen olen odottanut uutta täysosumaa. Henkesi edestä on lähellä sitä, mutta toisaalta kyseessä on kuitenkin niin pienimuotoinen inhimillinen tarina, että se ei suuremmaksi matkan varrella muutu. Jokatapauksessa, jos haluaa nähdä upeasti näytellyn tarinan tässä on sellainen. Muista vain ottaa nenäliinoja lähellesi, niitä tulet tarvitsemaan.

kisa
Käyttäjä

rating 80,000

TomCruise
Käyttäjä

rating 80,000

Elokuvan tiedot

Henkesi edestä
Henkesi edestä arvosana 3,29
Genret:
Draama
Valmistusvuosi:
2015
Pituus:
92 min
Ohjaajat:
Petri Kotwica
Käsikirjoittajat:
Johanna Hartikainen, Petri Kotwica
Pääosanäyttelijät:
Eero Aho, Laura Birn, Mari Rantasila, Teijo Eloranta
Maat:
Suomi, Irlanti
Kielet:
suomi