Pistejakauma

1%

4%

3%

13%

6%

37%

21%

10%

0%

3%

Pisteytykset

rating 30,000

Titan90
Käyttäjä

rating 30,000

Ei kyllä oikein lähtenyt. Hail, Caesar! oli kuin tyhjä kuori, jonka sisältä ei paljastu mitään. Sanoma jäi vähän kyseenalaiseksi, eikä suurin osa kohtauksista tunnu liittyvän millään tapaa elokuvan pääjuoneen. Mennään päättömästi paikasta a paikkaan b ja hypätään sitten seuraavaan asiaan. Välillä käydään vähän seuraamassa päähenkilömme toimintaa vähän isompana kihona Hollywoodissa.

Huippunäyttelijöitä tulviva elokuva on kerrassaan valtaisa epäonnistuminen, sillä tuolla kaartilla pitäisi pystyä muuhunkin kuin epämääräiseen sillisalaattiin. Yksikään hahmoista ei herättänyt mielenkiintoani ja parhaaksi suoritukseksi jäänee Clooneyn naisiin ja viinaan menevä hieman hölmönpuoleinen Hollywood-konkari.

Lavastus sentään on hienoa ja elokuvaan on saatu luotua oikeanlaista tunnelmaa ajaltaan. Kuvausjälki muutenkin on vajaan parituntisen parasta antia ja parhaan suorittajan tittelin voineekin antaa elokuvan kuvaajalle tai leikkaajalle. .

Dickey
Käyttäjä

rating 30,000

Elokuvan tiedot

Hail, Caesar!
Hail, Caesar! arvosana 2,93
Genret:
Komedia,
Valmistusvuosi:
2016
Pituus:
106 min
Ohjaajat:
Ethan Coen, Joel Coen
Käsikirjoittajat:
Ethan Coen, Joel Coen
Pääosanäyttelijät:
Alden Ehrenreich, Channing Tatum, Frances McDormand, George Clooney, Jonah Hill, Josh Brolin, Ralph Fiennes, Scarlett Johansson, Tilda Swinton
Maat:
USA, Iso-Britannia
Kielet:
englanti