Pistejakauma

9%

24%

19%

21%

14%

9%

5%

0%

0%

0%

Pisteytykset

rating 60,000

Jautsi
Käyttäjä

rating 60,000

Hauska naisten versio Haamujengistä, joka metsästää aaveita Nyorkissa. Vanhat jengiläiset piipahtavat kuvissa. Vitsailu on samantyyppistä kuin aikaisemmissa elokuvissa, päähahmojen itseironisoivaa lärpätystä.

Parasta elokuvassa on se, että haamuhyökkäyksen aiheuttaa mieshenkilö, josta kukaan ei välitä, jonka kanssa ei haluta olla tekemisissä. Syytä tähän ylenkatseeseen ei tarkemmin määritellä. Elokuvalla olisi ollut, jos ei ihan tuhannen taalan, niin ainakin kuuman koiran hinnan verran saumaa käyttää tätä epäreilua lähtöasetelmaa hyödykseen ja jotenkin muuntaa tämä yhden syrjäänsysätyn yksilön paha olo hyvään suuntautuvaksi toimeliaisuudeksi. Näin tehdessään elokuva olisi voinut kasvaa aikaisempien versioiden edelle. Nyt tämä mahdollisuus jätetään tylysti käyttämättä ja tehdään hyljeksitystä hahmosta oikeutetulla tavalla yhteiskuntakelvoton. Tähän maailman aikaan olisin odottanut jotain parempaa käsikirjoitukselta tältä osin. Ehkä saamme seikkaan parannusta oletettavan jatko-osan myötä? Sitä odotellessa annan

lilju_
Käyttäjä

rating 60,000

Odotin ehkä turhankin paljon tältä. Enemmän olisi saanut olla huumoria ja vitsit olivat aika laimeita. Muutamat hauskat kohdat tämä tarjoaa, muuten pyöritään haamujen parissa ja maailman pelastus operaatiossa. Juoni tosi samantyylinen mitä niissä 80-luvun Ghostbusterseissa. Ihan hauska oli nähdä leffassa Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver jne. pienissä kohtauksissa. Ihan viihdyttävä kokonaisuus ja näyttelijöiden kemia toi plussaa pisteytykseen. Ehdottomasti hauskin rooli oli Chris Hemsworthilla. Oli tämä kuitenkin lievä pettymys, eli en lähtisi suosittelemaan.

Pelimies
Käyttäjä

rating 60,000

Ihan hauska reebootti kasariklassikosta

⭐️⭐️⭐️

D-McH
Käyttäjä

rating 60,000

WillKino
Käyttäjä

rating 60,000

Elokuvan tiedot

Ghostbusters
Ghostbusters arvosana 1,77
Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
2016
Pituus:
116 min
Ohjaajat:
Paul Feig
Käsikirjoittajat:
Dan Aykroyd, Harold Ramis, Ivan Reitman, Katie Dippold, Paul Feig
Pääosanäyttelijät:
Chris Hemsworth, Kate McKinnon, Kristen Wiig, Leslie Jones, Melissa McCarthy
Maat:
USA
Kielet:
englanti