Pistejakauma

9%

24%

19%

21%

14%

9%

5%

0%

0%

0%

Pisteytykset

rating 40,000

carloz
Käyttäjä

rating 40,000

Yksinkertaisesti hirveä pettymys! Juonelta en muutenkaan hirveästi odottanut mutta elokuvan huumori meni omalta kohdaltani pahasti hakoteille.Pari kertaa taisin vahingossa hymyillä Hemsworthin hahmolle.

Masu
Käyttäjä

rating 40,000

Henkilökohtaista nostalgiaa alkuperäistä Haamujengiä kohtaan on vaikea kieltää ja olla unohtamatta kun pyrkii katsomaan uusinta versiota objektiivisesti. Vaalin oman lapsuuteni VHS-kasettia kuin Graalin maljaa kunnes se sanoi sopimuksensa irti, mutta muistot eivät häviä säilömuististani. Mutta yllättävää kyllä.. naishaamujengin neljä jäsentä ja heidän välinen dialoginsa tekivät elokuvasta katsottavan (Leslie Jones oli yllättäen paras). En ottanut hahmoja vakavasti minään tiedemiehinä, mutta sanotaan näin, että oli kuitenkin mielenkiintoista katsoa näiden naisten välisen kemian kukkivan keskenään. Pidin myös Haamujengi-teknologiaan syventymisestä. Elokuvan oikeat ongelmat piilevät kyllä paljon syvemmällä kuin pinnallisissa ennakkoluuloissa.

Ghostbusters 2k16 on päämäärätiedoton, tekopyhyydeltään hieman loukkaavakin ja huumoriltaan pitkälti ailahteleva kokonaisuus. Kaikki tietävät kyllä elokuvan vastaanoton trailerien perusteella ja sen aiheuttaman herkullisen web-draaman, mutta sitä seurannut käsittely on selkeästi kannettu myös itse valmiiseen tuotokseen. Miten epävarmoja tekijöiden on pitänyt olla, että he ovat ottaneet kriitikin äänekkäimmiltä kuluttajafaneilta ja käsitelleet negatiivista palautetta useammassakin kuin parissa kohtauksessa oman itsetuntonsa nostattamiseksi? Pahiskin on kuvattu niin ilmiselvänä misantrooppisena Haamujengifanina että yököttää. Ja kuka voisi unohtaa bloggaavaa peräkammarinpoikaa, joka saa vähän rystyssandwichia nörtähtävään nenäänsä Kristen Wiigiltä ikään kuin sosiaalisena oikeudenmukaisuuden tekona? En pitänyt juonesta, huumori oli välillä aivan liian lapsellista ja kokonaisuus oli vain säihkettä ilman substanssia. Kyseessä on vain oikeasti melko huonosti tehty komedia verrattuna esimerkiksi Paul Feigin Spy - vakoojan asussa-komediaan, joka ilmestyi juuri viime vuonna. Katsokaa se vaikka mieluummin. Tämä ei ollut vain oikeanlainen tapa tehdä rebootia kun uudelleen äänitetty tunnarikin on hirveintä tuubaa vähään aikaan. Täältä et löydä klassikkomateriaalia. Syytän tuotantoa, en näyttelijöitä. Sonylle taas yksi palo. End of story.

Titan90
Käyttäjä

rating 40,000

Melkoisen turha tekele kaikin puolin. Etäisesti tuntuu kuin tämä olisi remake, mutta sitten ei kuitenkaan. Jatkoakaan tämä ei ilmeisesti ole. Mitä tämä uusin Ghostbusters siis on? Ainakin toinen toistaan huonompia vitsejä, joiden seassa toki on pari ihan naurettavaakin yksilöä. Lisäksi se on tyhjä kuori, jolla ei sisältöä ole juuri nimeksikään.

Lähinnä kiusallinen kokonaisuus alun perin kahdesta, lopulta neljästä haamumetsästäjästä, jotka ottavat yhteen paranormaalien olentojen kanssa New Yorkin kaupungin pistäessä kapuloita rattaisiin. Matkaan mahtuu sähläystä, sähläystä ja sähläystä. Lopulta kuitenkin hyvä voittaa ja kaikki ovat onnellisia. .

Tupolev79
Käyttäjä

rating 40,000

Vaikka tehosteet ovat tietystysti parantuneet huimasti niin on elokuvan ilme samanlainen kuin alkuperäisessä Ghostbustersissa siitä plussaa. Mutta siihen se sitten jääkin. Vaikka edellisetkään Haamujengit eivät olleet mitään huumorin riemujuhlaa niin tämän huumoripuoli ei toimi senkään vertaa. Kerran katsoo, ehkä toisenkin paremman tekemisen puutteessa..

29.8.2018

Tuli katsottua tämä uudestaan ja täytyypä myöntää, että vitsit purivat muutamissa kohdissa paremmin vaikka ei tämä vieläkään mikään superhauska ole. McKinnon ja Wiig olivat ryhmän hauskimmat ja Hemsworth tekee kai elämänsä roolin hölmönä vastaanottovirkailijana. Toimi tosiaan toisella kertaa paremmin..

Also Starring
Käyttäjä

rating 40,000

Antsa82
Käyttäjä

rating 40,000

Eximius84
Käyttäjä

rating 40,000

Hoplaa
Käyttäjä

rating 40,000

Key
Käyttäjä

rating 40,000

markettimies
Käyttäjä

rating 40,000

UltimateJT
Käyttäjä

rating 40,000

Xsamid
Käyttäjä

rating 40,000

Elokuvan tiedot

Ghostbusters
Ghostbusters arvosana 1,77
Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
2016
Pituus:
116 min
Ohjaajat:
Paul Feig
Käsikirjoittajat:
Dan Aykroyd, Harold Ramis, Ivan Reitman, Katie Dippold, Paul Feig
Pääosanäyttelijät:
Chris Hemsworth, Kate McKinnon, Kristen Wiig, Leslie Jones, Melissa McCarthy
Maat:
USA
Kielet:
englanti