Pistejakauma

0%

6%

6%

9%

12%

18%

27%

12%

3%

6%

Pisteytykset

rating 70,000

Titan90
Käyttäjä

rating 70,000

Vauhdikkaan elokuvasarjan vauhdikas Spin-Off seuraa nimensä mukaisesti suulaan kaksikon Hobbsin ja Shaw'n (Johnson & Statham) edesottamuksia ympäri maailmaa, kun tappava virus on karkuteillä ja teknologiaan perehtynyt korporaatio koettaa jahdata sitä itselleen puoli-ihmisen (Elba) johdolla. Mutkia kaikkien matkaan tuo Shaw'n sisko, joka on niin ikään viruksen jäljillä ja pahassa pinteessä ollessaan tulee ruiskuttaneeksi viruksen itseensä, tehden samalla kehostaan monen tahon maalitaulun. Niinpä virus on saatava tavalla tai toisella pois elimistöstä, mutta samalla kaadettava paha yritys, joka haaveilee pienestä karsinnasta ihmiskuntaa kohtaan.

Fast & Furious: Hobbs & Shaw on juuri sitä mitä siltä odottaa saattaa. Toimintaa toiminnan perään, höystettynä ihmissuhdedraamalla, jatkuvilla verbaaleilla letkautuksilla autojen hurinalla. Kaikessa aivottomuudessaan elokuvan lähes täydellistä viihdyttävyyttä ei voi kieltää. Vaikka norsun kokoisia aukkoja esiintyykin laumoittain juonessa, ne painaa nopeasti villaisella seuraavan päristelykohtauksen aikana. Kun Johnson & Statham -kaksikon jatkuva naljailukin on oikeasti melko hauskaa katseltavaa, on kyseessä aidosti viihdyttävä kokonaisuus.

Joskus on vain elokuvia, joita katselee vähän erilaisin lasein kuin yleensä. Hobbs & Shaw on juuri sellainen ja siksi sille antaakin paljon anteeksi. Se ei turhia keskity mihinkään erikoisiin juonenkäänteisiin, vaan on surutta oma itsensä ja luottaa omiin vahvuuksiinsa. Mainiota elokuvaviihdettä, joka menee yksin istuskellessa tai vaikka isommalla porukalla toisella silmällä seuraten. Sellaiset eivät nouse klassikoiksi, mutta niille on oma kirkas paikkansa omalla puolellaan elokuvakategoriaa.

.

Iciph3r_
Käyttäjä

rating 70,000

J4rpp4
Käyttäjä

rating 70,000

jazga
Käyttäjä

rating 70,000

JVDS
Käyttäjä

rating 70,000

KaiZeri
Käyttäjä

rating 70,000

Makke_95_
Käyttäjä

rating 70,000

The Sam1
Käyttäjä

rating 70,000

TomCruise
Käyttäjä

rating 70,000

Elokuvan tiedot

Fast & Furious: Hobbs & Shaw
Fast & Furious: Hobbs & Shaw arvosana 3,06

Fast & Furious: Hobbs & Shaw (2019)

Alkuperäinen nimi: Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
2019
Pituus:
137 min
Ohjaajat:
David Leitch
Käsikirjoittajat:
Chris Morgan, Drew Pearce
Pääosanäyttelijät:
Cliff Curtis, Dwayne Johnson, Eddie Marsan, Eiza González, Helen Mirren, Idris Elba, Jason Statham, Kevin Hart, Ryan Reynolds, Vanessa Kirby
Maat:
USA
Kielet:
englanti