Pistejakauma

13%

Pisteytykset

dbgirl

Suuri pettymys.

Leffan idea oli hyvä ja siksi tästä kiinnostuinkin. Osoittautui, ettei sitä oikein pahemmin edes käsitelty. Lähinnä tämä oli suhdedraama trillerimausteilla ja scifi oli esillä lähinnä visuaalisesti. Mikään ei tuntunut oikein toimivan tässä, ensinnäkin ne ovet olivat kauhea riski turvallisuudelle. Tiedän, että tämän avulla toki saatiin draamaa aikaiseksi mutta se otti silti päähän. Sitten dialogi, todella tylsistyttävää mukamas syvällistä puhetta. Parasta tässä oli jotkin visuaaliset jutut ja tunnelma, muutoin todella surkea.

Spoileri: näytä

Tupolev79

Uusinta katselu 8.9.2020

Tasapainoilee siinä tylsän ja puuduttavan rajamaastossa ja vaikka elokuvassa oli varsin upea äänimaailma ja muut tehosteetkin kohdillaan oli tämä loppujen lopuksi varsin epäkiinnostava tapaus. Omassa nupissa ei juurikaan herännyt mitään kysymyksiä edes toisella katselukerralla joka oli jopa ensimmäistä tylsempi kokemus kun lopetuksen tiesi ja se tuntui vaan venyvän ja venyvän..

Joillekin varmaan varsin toimiva ja puhutteleva elokuva mutta minulle varsin puuduttava tapaus.
Äänimaailmasta voin sen 2 tähteä antaa.

Elvis69

108 min
Alex Garland
Alex Garland
Pääosanäyttelijät:
Alicia Vikander, Corey Johnson, Deborah Rosan, Domhnall Gleeson, Evie Wray, Oscar Isaac, Sonoya Mizuno
Maat:
Iso-Britannia