Arvostelu

Hauska kauhuelokuva, mutta ei yllä edeltäjänsä tasolle.

Creepshow 2 on jatkoa viisi vuotta aikaisemmin valmistuneelle kauhukomedialle Creepshow, jota on kovin haukuttu, mutta ei se mielestäni haukkuja ole ansainnut. On Creepshow aina parempi kuin Creepshow 2.

Kuten edeltäjänsä Creepshow 2 koostuu erillaisista tarinoista. Tarinoita on kolme:

1. Intiaanipäälikkö Puupää: Vanha, pientä kaupaa pitävä, mukava pariskunta tapetaan ryöstön yhteydessä ja heidän puinen intiaaninukke lähtee kostamaan heidän kuolemaansa.

2. Lautta: Neljä nuorta päättä lähteä uimaan ja tutkimaan löytämäänsä lautaa. Kun he saapuvat lautalle, sen ympärille kerääntyy levvä joka rupeaa napsimaan nuoria yksitellen.

3. Liftari: Pettävä vaimo saa opetuksen kun hän ajaa liftarin päälle ja yrittää livistää paikalta. Kuollut liftari lähtee kostamaan.

Creepshow 2 on paljon lyhyempi kuin edeltäjänsä (tosin ykkösessä oli neljä tarinaa) mikä on hyvä, sillä liian pitkää elokuvaa on uuvuttava katsoa. Näyttelijät ovat muuten hyviä paitsi toisessa tarinassa, jossa näyttelijät ovat ihan pers***tä.

Creepshow 2 on myös edeltäjäänsä tuplasti väkivaltaisempi. Ykkönen selvisi leikkaamattomana K-15 leimalla kun taas kakkonen on raakaa K-18 kamaa. Tehosteet ovat ihan hyviä aikaan nähden. Tehostemies Tom Savini ei tehnyt elokuvaan tehosteita vaikka onkin mukana näyttelijöissä. Creepshow 2 on ihan "hauska" kauhuelokuva, mutta ei yllä edeltäjänsä tasolle vaikka George A. Romero ja Stephen King ovat mukana. Siis ihan hyvä filmi.

nimimerkki: Ash

Pisteet: rating 60,000

Ash
Käyttäjä, 70 arvostelua
Arvosteltu: 09.07.2003
Katsottu: DVD

Saman kategorian TOP-leffoja

Milanon ihme
Milanon ihme arvosana 3,93
Milanon ihme
Seitsemäs sinetti
Seitsemäs sinetti arvosana 3,94
Seitsemäs sinetti
Leijonakuningas
Leijonakuningas arvosana 4,24
Leijonakuningas
Kenraali
Kenraali arvosana 4,09
Kenraali

Elokuvan tiedot

Creepshow 2
Creepshow 2 arvosana 3,22
Genret:
Komedia,
Valmistusvuosi:
1987
Pituus:
87 min
Tunnetaan myös nimillä:
Creepshow II
Ohjaajat:
Michael Gornick
Käsikirjoittajat:
George A. Romero, Lucille Fletcher, Stephen King
Pääosanäyttelijät:
Dorothy Lamour, George Kennedy, Lois Chiles, Tom Savini
Maat:
USA
Kielet:
englanti