Pistejakauma

4%

5%

7%

13%

21%

16%

18%

16%

0%

0%

Pisteytykset

rating 20,000

OneMoreGoddamnHippieAndMyHeadWillExplode
Käyttäjä

rating 20,000

Epäonnistunut filmatisointi Don DeLillon romaanista, joka ei onnistu sykähdyttämään oikeastaan missään vaiheessa. Rullailee vapaalla vaihteella kaoottisen New Yorkin läpi aina heikkoon loppukliimaksiinsa. Aineksia tässä tarinassa olisi varmasti ollut parempaankin.

Uytp7
Tähtääjä

rating 20,000

Yhteiskuntakritiikki my ass. Joo onhan tässä sitä, mutta se on verhoiltu äärimmäisen epäkiinnostavan teennäiseen kurlausjargon dialogiin, jossa ei ole luonnollisuudesta saati selkeydestä tietoakaan. Pitkäveteisyys vietiin lisäksi aivan uusiin ulottuvuuksiin. Tietenkin tajuan ettei tässä ollut tarkoituskaan puhua säästä, samaistua henkilöhahmoihin tahi tehdä ns. tavallista elokuvaa, minusta ei silti ole liikaa vaadittu, että sanottava kerrottaisiin elävien kuvien maailmassa edes etäisesti viihdyttävällä tavalla.

Nykyisellään Cosmopolis tuntui minusta niin etäiseltä ja luotaantyöntävältä unikeonunelmalta etten saanut edes tämän punaisesta langasta kiinni. Raha on paskaa ja sosiaaliset säännöt heikkoja? Joku muu saa näihin teemoihin paneutua syvemmin, jos viitsii, ei tämä kyllä sitä ansaitsisi. Näyttelijät osasivat asiansa, Pattinsonkin jääkatseineen. Sääli ettei heille tarjottu materiaali ollut parempaa. Yllättävä fakta tähän loppuun: kellonkin peitin ettei sitä tulisi vilkuiltua koko ajan, eipä auttanut sekään.

xenomorph
Käyttäjä

rating 20,000

Elokuvan tiedot

Cosmopolis
Cosmopolis arvosana 2,71
Genret:
Draama,
Valmistusvuosi:
2012
Pituus:
109 min
Ohjaajat:
David Cronenberg
Käsikirjoittajat:
David Cronenberg, Don DeLillo
Pääosanäyttelijät:
Anna Hardvick, Emily Hampshire, Jay Baruchel, Juliette Binoche, Kevin Durand, Mathieu Amalric, Paul Giamatti, Robert Pattinson, Samantha Morton, Sarah Gadon
Maat:
Ranska, Italia, USA, Canada, Portugali
Kielet:
englanti