Arvostelu

Vaikka Bridget saa hymyn kasvoille, mitään hyvää mieltä suurempaa elokuva ei katsojalleen tarjoa.

Jokaisen blondin esikuva, ja joka paikassa aina se höynäytetty, Bridget Jones (Zellweger) elää onnellisessa parisuhteessa kaikkien kivisten vuosiensa jälkeen ja aloittaa jälleen uuden päiväkirjan. Seksi on upeaa, vanhemmat ovat tyytyväisiä ja rinnalla on Mark Darcy (Firth), joka pitää hänestä juuri sellaisenaan. Miten upea tunne se onkaan.

Bridget on töissä reportterina televisioon, vaikkei saakaan huomionosoituksia varsinaisesti ammmattimaisuutensa takia. Työ vaatii joskus äärimmäisiä toimenpiteitä, eikä neiti saa aina haluamaansa kohtelua. Ex- heila Daniel Cleaver (Grant) juontaa samalla kanavalla matkailuohjelmaa omaan makuunsa, joten vanhan tutun kohtaamiselta ei tietenkään voi välttyä.

Myöhemmin Markille ja Bridgetille tulee ryppyjä rakkaudessa ja Bridget saadaan ujutettua Danielin mukaan juontamaan matkailuohjelmaa Aasiaan. Vaikeaa on vain se, onko Danielilla vielä todellisia tunteita Bridgettiä kohtaan, vai yrittääkö hän huijata, kuten teki jo kerran aiemmin. Ulkomaalaisten hoivissa Bridget kokee yhtä sun toistakin, eikä kolhuilta voi välttyä.

Vaikka Bridget saa hymyn kasvoille, mitään hyvää mieltä suurempaa elokuva ei katsojalleen tarjoa. Tarina junnaa pitkälti samoissa kaavoissa kuin edellinenkin. Yllättävät tilanteet pompahtavat sieltä sun täältä, eikä niihin reagoi paljon hymähdystä enempää. Renèe tekee jälleen hienon suorituksen, mutta se ei yksin riitä. Grant ja Firth tuntuvat vain heiluvan taustalla suurimman osan ajasta. Äidit, isät, ystävät ja työtoverit täyttävät tarinaa taas omilla tahnoillaan - kuinka ollakaan.

Paketti pysyy kasassa, mutta kärsii ajatuksen puutteesta aina välillä. Tällaista voi kuitenkin katsoa sadepäivänä, yksinäisyyden kourimana tai kaveriporukalla. Ihan miten vain. Kunhan ei tartu pieni brittibimbo omaan nilkkaan.

nimimerkki: Clementiney

Pisteet: rating 60,000

Clementiney
Käyttäjä, 9 arvostelua
Arvosteltu: 12.08.2005
Katsottu: DVD

Saman kategorian TOP-leffoja

Dolls
Dolls arvosana 4,31
Dolls
Iivana Julma II
Iivana Julma II arvosana 4,05
Iivana Julma II
The Holy Mountain
The Holy Mountain arvosana 3,97
The Holy Mountain
Kunnian polut
Kunnian polut arvosana 4,03
Kunnian polut

Elokuvan tiedot

Bridget Jones: Elämä jatkuu
Bridget Jones: Elämä jatkuu arvosana 2,77

Bridget Jones: Elämä jatkuu (2004)

Alkuperäinen nimi: Bridget Jones: The Edge of Reason

Genret:
Komedia,
Valmistusvuosi:
2004
Pituus:
108 min
Ohjaajat:
Beeban Kidron
Käsikirjoittajat:
Adam Brooks, Andrew Davies, Helen Fielding, Richard Curtis
Pääosanäyttelijät:
Colin Firth, Gemma Jones, Hugh Grant, Jim Broadbent, Renée Zellweger
Maat:
Iso-Britannia, Ranska, Saksa, Irlanti, USA
Kielet:
englanti