Arvostelu

Leffa on kiva ja sopii hyvin korvikkeeksi muulle TV:n hömppäviihteelle.

Ameriikan yliopistomaailmaan sijoittuva parisuhdehömpötys, joka saa hyvälle tuulelle. Ryanin ja Jenniferin välille viritellään eripuraisuuden asetelmaa highschoolin loppusuoralla. Kotvan kuluttua nämä törmäävät yliopistossa ja ystävystyvät. Tyypeistä tulee bestikset ja kohta he jakavatkin kaikki ilot ja surut keskenään. Tyttö asennoituu elämäänsä ja suhteisiinsa rennolla asenteella. Jähmeä ja suunnitelmallinen Ryan ei oikein tunnu löytävän sopivaa paria itselleen ja Jennifer konsultoikin väliin naisasioissa. Leffan ilopillereinä toimii molempien kämppikset. Ryanin kämppiksellä on sata lasissa naarasjahdissa, mutta mikään ei oikein ota onnistuakseen.

Katsojaa kyykytetään toivomaan Ryanin ja Jenniferin suhdetta. Onhan tässä tietynlaisen rakkausdraaman aineksia. Jennifer on vetävännäköinen ja mukava gimma. Ryanin aivoitukset tuntuvatkin välilä hiukan oudoilta. Leffa on kiva ja sopii hyvin korvikkeeksi muulle TV:n hömppäviihteelle. Pläjäys istui olotilaan kuin nakutettu ja kun kaikki loksahteli leffassa lopulta paikoilleen kuten asiaan kuuluu... ok homma.

Suuria pistesaldoja ei perushömppähässäkälle oikein voi antaa, mutta ei tämä todellakaan huono leffa ole. 16-22 v. yleisöön tämä putoaisi ehkä vieläkin paremmin, myös pisteiden puolesta.

Pisteet: rating 50,000

arska
Ylläpitäjä, 637 arvostelua
Arvosteltu: 27.01.2002
Katsottu: Kotona

Saman kategorian TOP-leffoja

The Holy Mountain
The Holy Mountain arvosana 4,02
The Holy Mountain
Unelmien sielunmessu
Unelmien sielunmessu arvosana 4,47
Unelmien sielunmessu
Jahti
Jahti arvosana 4,14
Jahti
Kummisetä
Kummisetä arvosana 4,34
Kummisetä

Elokuvan tiedot

Boys and Girls
Boys and Girls arvosana 2,23
Genret:
Komedia,
Valmistusvuosi:
2000
Pituus:
93 min
Ohjaajat:
Robert Iscove
Käsikirjoittajat:
Andrew Lowery, Andrew Miller
Pääosanäyttelijät:
Amanda Detmer, Claire Forlani, Freddie Prinze Jr., Jason Biggs
Maat:
USA
Kielet:
englanti