Pistejakauma

0%

0%

10%

5%

14%

33%

10%

24%

5%

0%

Pisteytykset

rating 80,000

Nosfecoff
Käyttäjä

rating 80,000

Kun keskellä kaupunkia räjähtää pommi, pääsee kovista otteistaan kritisoitua CIA-miestä esittävä Elba hommiin. Työtehtäviin kuuluvat yrmyily, voimakas naamaan hakkaaminen sekä luotijuhla, jota toiminnan kuninkaatkin kunnioittaisivat - enkä voisi kuvitella hommaan ketään, kuka hoitaisi sen paremmin. Driis nousi tämän ja muutaman muun elokuvan myötä legendaariselle suosikkilistalleni. Näyttelijällä on ainutlaatuista kovaotteista karismaa, jolla hän kannattelisi kehnoakin käsikirjoitusta harteillaan.

Kehnoutta ei Bastille Daysta kuitenkaan löydy. Jännitys on katkeamaton, ja juoni sisältää juuri sopivan määrän käänteitä ja yllätyksiä pysyen kiinnostavana, turhasta kikkailusta pidättäytyen. Ranskan kaupunkimaisemat ovat mitä upein tapahtumapaikka aiheeltaan valitettavan ajankohtaiselle trillerille, jota ei kannata missata.

Pelimies
Käyttäjä

rating 80,000

Aluksi suhtauduin tähän skeptisesti,koska alkuun tämä vaikutti masentavalta ajankohtaisia asoita käsittelevältä trilleriltä, muta loppua kohden alkoi sattumaan ja tapahtumaan ja tuli myös pari kertaa naurettuakin.

Ei huono.

⭐️⭐️⭐️⭐️

Gaz
Käyttäjä

rating 80,000

uusis
Käyttäjä

rating 80,000

Vilperi
Käyttäjä

rating 80,000

Elokuvan tiedot

Bastille Day
Bastille Day arvosana 3,10
Genret:
Toiminta
Valmistusvuosi:
2016
Pituus:
92 min
Tunnetaan myös nimillä:
The Take
Ohjaajat:
James Watkins
Käsikirjoittajat:
Andrew Baldwin
Pääosanäyttelijät:
Charlotte Le Bon, Eriq Ebouaney, Idris Elba, José Garcia, Richard Madden
Maat:
Ranska, USA
Kielet:
englanti