Arvostelu

Roskaa, mutta viihdyttävää sellaista.

Bruce on näytellyt monissa hyvissä sekä huonoissa elokuvissa. Monet niistä elokuvista olen nähnyt, mutta tottakai piti Armageddon myös katsastaa.

Tavallinen öljynporaaja saa hommakseen pelastaa koko maailma suurelta rautakappaleelta. Yksin hän ei kuitenkaan hommaa hoida, vaan mukaan projektiin tulee myös muutama työtoveri. Yhdysvaltalainen avaruuskeskus NASA alkaa kouluttamaan heistä kunnon astronautteja lyhyessä ajassa. Kuinka se edes on mahdollista? No, kaikkea sitä vastaan tulee.

Kun päästään mustaa maisemaa tutkimaan, henkilöt huomaavat kuinka iso rautakappale onkaan. Avaruuskohtaukset aloittavat tehosteiden käytön oikein urakalla. Hienoa oli nähdä se, kuinka Bay osaa hommansa niitä käyttäessä. Räjähdykset ja kaikki muut avaruusromut olivat komeaa katsottavaa. Elokuva on kyllä ehkä hieman epäaito, mutta ei sen enempää väliä. Siihen kun lisätään hahmojen omat henkilökohtaiset tyylinsä. Saataisiin ihan mukava katastrofielokuva. Mutta virheet paistavat läpi sen verran, että elokuvasta ei jää käteen kuin pelkkää viihteellistä tykitystä. Tehosteet ovat ehdottomasti tämän elokuvan parasta antia. Muuten elokuva on roskaa, mutta viihdyttävää sellaista. Sitä jaksaa katsella nopean temponsa ja komean ulkokuorensa takia.

Pisteet: rating 60,000

jm_fallin
Käyttäjä, 2 arvostelua
Arvosteltu: 28.12.2008
Katsottu: Kotona

Saman kategorian TOP-leffoja

Die Hard - Vain kuolleen ruumiini yli
Die Hard - Vain kuolleen ruumiini yli arvosana 4,21
Die Hard - Vain kuolleen ruumiini yli
Gran Torino
Gran Torino arvosana 4,20
Gran Torino
Seittien linna
Seittien linna arvosana 4,10
Seittien linna
Laputa - linna taivaalla
Laputa - linna taivaalla arvosana 4,17
Laputa - linna taivaalla

Elokuvan tiedot

Armageddon
Armageddon arvosana 2,87