Arvostelu

Mukavaa magiaahan tässä on saatu aikaiseksi.

Latinoqueen Jennifer Lopez näyttelee hyvin pitkälti samantyylistä kovaa kyttää kuin -98 tehdyssä Mielettömässä jutussa (Out of Sight). Tiukka Sharon on onnistunut pysymään vapailla markkinoilla ja vetää illat bisseä sekä jauhaa p*skaa miespuolisten työkavereiden kanssa. Sisäisesti nainen on kuitenkin herkkä ja ajatteleva olento. Tässä lähtökohdat, josta jatketaan hiukan eri tavalla kuin edellä mainitussa pätkässä.

Kuvioihin ilmestyy outo äijä, joka haahuilee yksinään ja mittailee katuja paremman tekemisen puutteessa. Kummallinen, mutta sympaattinen heppu sekä Sharon päätyvät muutamien tapahtumien kautta haastamaan toisiaan tunnepuolella "kuin itsestään". Homma alkaakin hiukan syttymään ja säkenöimään. Hepulla on kuitenkin omat menneisyyden taakkansa kannettavana eikä mielen lukot poksahtele auki kovinkaan helposti. Sharonkaan ei ole oikein sujut perheensä kanssa. Kaikki palaset pompsahtelee vähitellen paikoilleen kun päästään yhdessätuumin setvimään juttuja.

Pläjäyksen ohjaajana toimii Luis Mendoki, joka on jonkin tyyppinen mister romance, ainakin meriittien perusteella. Mukavaa magiaahan tässä on saatu aikaiseksi ja Jenniferia kelpaa kyllä katsella. Leffa vaikutti näin miespuoliseenkin katsojaankin suuresti, vaikka pätkä onkin enemmänkin naisten nyyhkykategorian edustaja. Miehet saadaan huijattua romanssipenkkeihin juuri Jenniferin ansiosta. Ainakaan omalla kohdallani en kadu mitään vaikka narusta hiukan vedettiinkin. Leffa on kiva kuten pojot sen osoittavat.

Naisten kanssahan tämä on kuitenkin ehdoton katsottava... joten yllätä naaraasi ja tuo tämä pätkä joskus kotiin reissultasi itsesi ohessa. Varmasti pointsit nousee taas. Naisten taas tuskin kannattaa yrittää tämän tyylisillä leffoilla miehiään "yllättää".

Pisteet: rating 80,000

arska
Ylläpitäjä, 637 arvostelua
Arvosteltu: 03.07.2002
Katsottu: DVD

Saman kategorian TOP-leffoja

Valamiesten ratkaisu
Valamiesten ratkaisu arvosana 4,40
Valamiesten ratkaisu
Trainspotting
Trainspotting arvosana 4,03
Trainspotting
The Plague Dogs
The Plague Dogs arvosana 4,18
The Plague Dogs
Sukellusvene U-96
Sukellusvene U-96 arvosana 4,35
Sukellusvene U-96

Elokuvan tiedot

Angel Eyes
Angel Eyes arvosana 2,92
Genret:
Draama
Valmistusvuosi:
2001
Pituus:
102 min
Ohjaajat:
Luis Mandoki
Käsikirjoittajat:
Gerald Di Pego
Pääosanäyttelijät:
Jennifer Lopez, Jeremy Sisto, Jim Caviezel, Sonia Braga, Terrence Howard
Maat:
USA
Kielet:
englanti