Pistejakauma

0%

0%

13%

0%

0%

38%

13%

38%

0%

0%

Pisteytykset

rating 60,000

Jude
Käyttäjä

rating 60,000

Klaus Kinskin tähdittämä spagettiwestern 70-luvun kynnykseltä omaa kaikki perinteisen spagu-kostotarinan elementit ja Antonio Margheriti pyrkii luomaan tarinaan lisää synkkyyttä parhaansa mukaan (kirkonkellot soivat, varikset raakkuvat ja myrsky iskee pikkukylään). Nämä elementit tuovat hieman uutta eloa niin monta kertaa käytettyyn juonikuvioon. Puolivälin suvantovaihe pistää elokuvan junnaamaan paikoillaan ja se laskee arvosanaa, vaikka toisaalta alkupuolella Kinskin ja hyvän visuaalisen visuaalisen ilmeen avulla saadaankin muutamia hienoja kohtauksia aikaiseksi. Aikalailla keskiverto spagettiwestern jonka synkähköstä fiiliksestä tulee plussaa.

Lord Tensai
Käyttäjä

rating 60,000

Antonio Margheritin spagu jää kovin epätasaiseksi ollen paikoitellen hieno. Kinskin toteuttaessaan kostoaan lahtaamalla porukkaa Margheritin luodessa kohtauksiin kauhuelokuvamaista tunnelmaa. Hahmot jäävät kuitenkin etäisiksi ja tylsiksi, Kinskiltäkin aika liukuhihna suoritus. Pop Flixin dvd on tosiaankin surkea.

Pelimies
Käyttäjä

rating 60,000

Klaus tapansa mukaa kovassa iskussa pääosissa, mutta muuten aika kliseinen ja ennalta-arvattavissa oleva kosto-teemainen spagu.

Ja tämähän onkin itse asiassa pika-remake 2 vuotta aiemmin ilmestneestä spagusta Muukalainen Paso Bravossa, mikä selittääkin kliseisen ja ennalta-arvattavissa olevan tarinan.

Ps: Missä kohtaa tämä oli kauhua, kun genreksi kerran merkitty, mutten huomannut kauhua elokuvan aikana missään vaiheessa ja Fulcin Four of the Apocalypse taitaa paremmin kuulua kauhuwesternien puolelle kuin tämä.

🏜🏜🏜

Elokuvan tiedot

And God Said to Cain
And God Said to Cain arvosana 3,25

And God Said to Cain (1970)

Alkuperäinen nimi: E Dio disse a Caino

Genret:
Kauhu,
Valmistusvuosi:
1970
Pituus:
109 min
Ohjaajat:
Antonio Margheriti
Käsikirjoittajat:
Antonio Margheriti, Giovanni Addessi
Pääosanäyttelijät:
Antonio Cantafora, Giuliano Raffaelli, Guido Lollobrigida, Klaus Kinski, Luciano Pigozzi, Marcella Michelangeli, Peter Carsten
Maat:
Italia, Länsi-Saksa
Kielet:
italia