Arvostelu

Jos pidät huonoista näyttelijäsuorituksista, ramboilusta, taistelutaidottomista ninjoista ja kymmenistä klaffivirheistä, saatat nauttia tästä.

Sotilastukikohta Filippiineillä. Uusi armeijaan värvätty sotilas, muistinsa menettänyt martial arts-taitaja Joe (Dudikoff) pelastaa kenraalin tyttären Ninjojen hyökkäykseltä. Jotain omituista on tekeillä ja Joe aikoo selvittää tämän, apunaan Jackson (James), afro-amerikkalainen versio Rambosta. Lisäksi selviää, että Joe on menettänyt vuosia sitten räjähdyksessä muistinsa ja on saanut pikkupoikana ninjakoulutuksen.

15 vuotta sitten kun tämä tuli viimeksi katsottua, se tarjosi pienelle pojalle hyvää väkivaltaviihdettä ninjojen ja ammuskelun kera. Mutta kuten niin kovin usein, tälläkin kertaa aika on muuttanut mieltymyksiä. Jos siis pidät huonoista näyttelijäsuorituksista, ramboilusta, taistelutaidottomista ninjoista ja kymmenistä klaffivirheistä, saatat hyvinkin nauttia tästä "legendaarisesta" kasarirymistelystä. Muut, kiertäkää kaukaa! PS. Pahojen ninjojen johtajana häärii alias "Mustan tähden ninja", joka muun muassa syöksee tulta rystysistään. Asiaa!

nimimerkki: IdigN1

Pisteet: rating 20,000

IdigN1
Tähtääjä, 36 arvostelua
Arvosteltu: 07.11.2005
Katsottu: VHS

Saman kategorian TOP-leffoja

Logan
Logan arvosana 3,91
Logan
Drive
Drive arvosana 3,93
Drive
Gran Torino
Gran Torino arvosana 4,20
Gran Torino
Robocop
Robocop arvosana 4,10
Robocop

Elokuvan tiedot

American Ninja
American Ninja arvosana 3,36
Genret:
Toiminta
Valmistusvuosi:
1985
Pituus:
96 min
Ohjaajat:
Sam Firstenberg
Käsikirjoittajat:
Avi Kleinberger, Gideon Amir, James R. Silke, Paul De Mielche
Pääosanäyttelijät:
John Fujioka, Judie Aronson, Michael Dudikoff, Steve James
Maat:
USA
Kielet:
englanti