Pistejakauma

0%

6%

0%

12%

18%

24%

12%

12%

18%

0%

Pisteytykset

rating 60,000

dbgirl
Käyttäjä

rating 60,000

Sinällään ihan hyvä road-movie mutta aivan liikaa itseään toistava, noin puolet kestosta oltaisiin vallan hyvin voitu leikata pois. Tämä oli todella uuvuttavaa katsottavaa juuri sen takia. Värimaailma oli todella hyvä ja kamera onnistui tallentamaan ajoittain hienoja näkymiä. Pidin myös joistain hypnoottisista biletyskohtauksista sekä pääosanäyttelijästä joka oli aika hot. Shia LaBeouf oli kerrankin hyvä, taisi johtua siitä että hän tuntui kuin näyttelevän itseään... Leffan hahmot olivat kaikki kertakaikkisen ärsyttäviä myös, en olisi tuollaisten kanssa ikimaailmassa tekemisissä jos vain mahdollista.

TatiTeThird
Käyttäjä

rating 60,000

Vapaamielinen meininki ja yleinen hippeily saavat tehokkaasti mukaansa. Edes järjetön pituus ei haittaa. Se mikä kuitenkin haittaa on se jatkuva tunne, että tämä kaikki on nähty monta kertaa aikaisemmin. Mitään ei tehdä erityisen huonosti, mutta silti joukko nuoria etsimässä tarkoitustaan jakautuneessa Yhdysvalloissa ei suoraan sanottuna ole kovin tuore tarina. Mitään kovin tarkkaa sukupolvikuvausta tästä ei myöskään saa. Leffa on kai sijoittuvinaan nykyaikaan, mutta tuntuu siltä, kuin se olisi remake jostain 70-luvun hippipakukuvaelmasta. Vietnamin sota ja Hendrix vain puuttuivat. Nämä itsensä etsimiset tien päällä ja jenkkiläisen unelman vilauttelut ovat jo tuttua kauraa.

Päähenkilön edesottamuksia seuraa kuitenkin suurella ja mielenkiinnolla ja kyllähän häneen voi monella tasolla samaistua. Ja kyllä sinne matkalle olisi itsekin halunnut osallistua, vaikka aika veemäisiä ihmisiä sinne olikin päätynyt.

JVDS
Käyttäjä

rating 60,000

Vilperi
Käyttäjä

rating 60,000

Elokuvan tiedot

American Honey
American Honey arvosana 3,12
Genret:
Komedia,
Valmistusvuosi:
2016
Pituus:
162 min
Ohjaajat:
Andrea Arnold
Käsikirjoittajat:
Andrea Arnold
Pääosanäyttelijät:
Arielle Holmes, McCaul Lombardi, Riley Keough, Sasha Lane, Shia LaBeouf
Maat:
Iso-Britannia, USA
Kielet:
englanti