Pistejakauma

5%

0%

5%

5%

5%

15%

20%

20%

20%

5%

Pisteytykset

rating 70,000

Joku
Käyttäjä

rating 70,000

Neljä tähteä olis läimähtäny helposti jos Martino olis saanu pidettyä langat käsissä aivan elokuvan loppuun saakka. Ikävä kyllä viimenen vartti on antiklimaattinen lässähdys muuten niin painostavatunnelmaiselle ja psykedeeliselle trillerille. Tämähän monesti ympätään gialloihin, vaikka ei ainakaan mun mielestä pieniä välähdyksiä lukuunottamatta tuohon genreen kuulu. Kyseessä on ennemminkin vähän sellanen Rosemaryn painajaista muistuttava paranoia-elokuva. Todella tyylikkään kuvauksen lisäks musiikeista täytyy antaa plussaa. Edwige Fenech on myös taattu valinta liimaamaan katsojan silmät kuvaruutuun kiinni. Niin ja nähdäänhän tässä myös monista gialloista tuttu George Hilton. Äijä muuten näytteli myös yhdessä Sartana -sarjan elokuvassa nimiroolia. Roolisuoritukset tässä filmissä on muutenkin kautta linjan kohtuu jees.

Hyvä mysteeritrilleri jolla olis ollu potentiaalia olla jopa ihan genrensä paremmistoa, mutta pakka menee sekaisin loppua kohden ikävällä tavalla. Jokatapauksessa ehdottomasti italoelokuvien ystäville pakkokatsottavaa.

Rainafriikki
Käyttäjä

rating 70,000

Martinon gialloista erikoisin ja surrealistisin, mutta silti omasta mielestä All the Colors of the Dark on ihan hyvä psykologinen kauhuelokuva, jossa on giallon vivahteita ja tämä tuntui jonkin sortin Rosemary's Baby - kopiolta. Elokuvassa oli jälleen gialloelokuvien vakioita kuten Edwige Fenech ja George Hilton.

Jimi
Käyttäjä

rating 70,000

The Man with No Name
Käyttäjä

rating 70,000

Elokuvan tiedot

All the Colors of the Dark
All the Colors of the Dark arvosana 3,43

All the Colors of the Dark (1972)

Alkuperäinen nimi: Tutti i colori del buio

Genret:
Trilleri,
Valmistusvuosi:
1972
Pituus:
94 min
Ohjaajat:
Sergio Martino
Käsikirjoittajat:
Ernesto Gastaldi, Santiago Moncada, Sauro Scavolini
Pääosanäyttelijät:
Edwige Fenech, George Hilton, George Rigaud, Ivan Rassimov, Marina Malfatti, Nieves Navarro
Maat:
Italia, Espanja