Arvostelu

Vauvan heittely ja giljotiini on kovassa käytössä.

Tuli katsottua yksi lapsuusaikojeni lempikomediaelokuvista nimeltä Addams Family II, jota en oikein enää muista, joten miksei kertaisi. Ja jaksoihan se vieläkin naurattaa, joten mikään turha ostos ollut kyseessä. Nyt vaan pitäisi hankkia Addams Familyn ensimmäinen osa jostakin.

Addams Family II on mustalla huumorilla höystetty, jossa omituiseen Addamssin perheeseen tulee uusi perheenjäsen. Vanhemmat, Gomez ja Morticia (Raul Julia ja Anjelica Huston) ovat mielissään uudesta vauvasta samoin kuin muu perhe, paitsi lapset, Wednesday ja Pugsley. Mukulat eivät ole mielissään kun muu perhe ei huomioi heitä niin paljon kuin ennen vaan ovat vauvan kimpussa. Joten miksipä ei tapettaisi vauva, mutta se on vaikeampaa kuin luulisi. Vauvan heittely ja giljotiini on kovassa käytössä. Sitten tulee mukaan kaunis lapsenvahti, johon Fester (Christopher Lloyd) rakastuu täyttä päätä. Kohta muksuille selviää, että lapsenvahti onkin murhaaja, joka nai (avioliitto mielessä) miehiä ja sen jälkeen tappaa heidät. Joten muksut kesäleirille ja silloin naimisiin ja murha mieleen.

Vaikka Addams Family II ei pärjääkään ensimmäiselle osalle mutta naurattaa se jaksaa. Raul Julian, Anjelica Hustonin, Christopher Lloydin ja Christina Riccin seurassa jaksaa nauraa. Välillä on kuitenkin tylsiä hetkiä, jossa nauru on katotiessä. Näyttelijät ovat hyviä, vaikka joillakin on ylinäyttelemistä, mutta sehän kuuluu tämän elokuvan henkeen.

Addams Family II ei ole täydellinen komediaelokuva mutta kuitenkin se kuuluu parempaan keskitasoon. Joten kolme tähteä se on ansainnut. Erittäin hyvin sopii kosteiden iltojen naurattajaksi, mutta kunhan ei ota elokuvaa tosissaan.

Pisteet: rating 60,000

Filmer
Käyttäjä, 244 arvostelua
Arvosteltu: 28.09.2003
Katsottu: DVD

Saman kategorian TOP-leffoja

Mies vailla menneisyyttä
Mies vailla menneisyyttä arvosana 3,76
Mies vailla menneisyyttä
Barton Fink
Barton Fink arvosana 3,96
Barton Fink
Leijonakuningas
Leijonakuningas arvosana 4,24
Leijonakuningas
Nykyaika
Nykyaika arvosana 4,19
Nykyaika

Elokuvan tiedot

Addams Family II
Addams Family II arvosana 3,37

Addams Family II (1993)

Alkuperäinen nimi: Addams Family Values

Genret:
Komedia,
Valmistusvuosi:
1993
Pituus:
90 min
Tunnetaan myös nimillä:
The Addams Family 2
Ohjaajat:
Barry Sonnenfeld
Käsikirjoittajat:
Charles Addams, Paul Rudnick
Pääosanäyttelijät:
Anjelica Huston, Carel Struycken, Christina Ricci, Christopher Lloyd (I), Jimmy Workman, Raul Julia
Maat:
USA
Kielet:
englanti