Pistejakauma

0%

0%

0%

25%

0%

75%

0%

0%

0%

0%

Pisteytykset

rating 60,000

Joku
Käyttäjä

rating 60,000

Aika pitkälti samoilla linjoilla aiemman kommentin kirjoittajan kanssa. Hiukan hajanainen kokonaisuus, mutta toimi silti suurimmilta osin hyvin. Etenkin erilaisista animaatiotyyleistä plussaa, niissä kiteyty hienosti Monty Pythonin surrealistinen tyyli. Huumori oli myös pääosin toimivaa ja edesmenneen Chapmanin oikea ääni toi tietynlaista hyvää fiilistä tähän. Mieshän elää Pythonin kautta ikuisesti.

Monty Pythonien ystäville kelpo katsottavaa, muille tuskin avautuu mitenkäänpäin.

Uytp7
Tähtääjä

rating 60,000

Liiankin surrealistinen (enimmäkseen animoitu) elämäkerta edesmenneestä Monty Pythonin jäsenestä Graham Chapmanista. Tiedä sitten mikä oikeasti oli faktaa ja fiktiota, mutta kyllä tämän parissa silti viihtyi. Muutkin ryhmän jäsenet saavat jossain vaiheessa suunvuoron ja onhan mukana myös Cameron Diaz ääninäyttelemässä Sigmund Freudia.

Rimaa hipoen kolme tähteä, filmin painopisteet nimittäin olivat jokseenkin pielessä. Esimerkkinä huomattavan pitkä jumiutuminen siihen faktaan, että Chapman oli homo. Asia kyllä tuli selväksi. Viisi musikaalinumeroa aiheesta kyllä vakuutti minut. Erilaiset animaatiotyylit joka kohtauksessa sen sijaan nostavat puolidokumentin arvoa.

Myntti
Käyttäjä

rating 60,000

Elokuvan tiedot

A Liar's Autobiography: The Untrue Story of Monty Python's Graham Chapman
A Liar's Autobiography: The Untrue Story of Monty Python's Graham Chapman arvosana 2,75