Pistejakauma

0%

11%

0%

17%

28%

11%

28%

6%

0%

0%

Pisteytykset

rating 50,000

IsoVauva
Käyttäjä

rating 50,000

Night Visions festareiden yömaratonin neljäs leffa.

Täytyy myöntää, että tässä vaiheessa yötä pilkin hieman leffan alussa. Tuskin kuitenkaan menetin mitään oleellista, sillä leffan juoni oli tätä tasoa: joukko epämääräisiä ystäviä kidnapataan täysin naurettavasti pukeutuvan hienostoväen sairaisiin peleihin. Näissä joukko nakataan keskelle labyrinttimaista tehdasta, jossa vastaan tulee toinen toistaan hullumpia tappajia. Eli homman nimi on tapa tai tule tapetuksi.

Ensimmäinen Rob Zombielta näkemäni leffa ja nähtävästi miehellä on jonkin sortin väkivaltafetissi, sillä muuta leffasta ei löydykään.
Toiminta nyt ei väkivaltaa lukuunottamatta ollut mitenkään häkellyttävää. Ajoittainen shaky cam myös pilasi osan mätöistä.
Vastaan tulevat pahikset olivat vähän vaihtelevia. Niitä perus sekopää klovneja ja yksi hulvaton saksalainen ruma metriheikki. Lopun superpahiksesta tuli myös erehdyttävästi mieleen Jokeri.

Eipä tästä hirveästi mitään sanottavaa keksi. Väkivaltaviihdettä puhtaimmillaan ilman minkäänlaista juonta tai hahmonkehitystä, mutta tylsää ei ainakaan ollut.
Plussat Dream On kappaleen hyvästä käytöstä. Pelasti muuten vähän väljän lopun.

Jii89
Käyttäjä

rating 50,000

Joku
Käyttäjä

rating 50,000

KaiZeri
Käyttäjä

rating 50,000

QT
Käyttäjä

rating 50,000

Elokuvan tiedot

31
31 arvosana 2,67
Genret:
Kauhu
Valmistusvuosi:
2016
Pituus:
103 min
Ohjaajat:
Rob Zombie
Käsikirjoittajat:
Rob Zombie
Pääosanäyttelijät:
Jeff Daniel Phillips, Malcolm McDowell, Meg Foster, Richard Brake, Sheri Moon Zombie
Maat:
USA
Kielet:
englanti