Pistejakauma

0%

11%

0%

17%

28%

11%

28%

6%

0%

0%

Pisteytykset

rating 40,000

JohnRambo
Käyttäjä

rating 40,000

Rob Zombie on maneeriensa vanki. Siinä missä äijä on ohjannut pari todella tiukkaa kauhuvaikutteista leffaa syvän etelän iljetyksistä, niin viime vuosina tuntuu pukkaavan ulos tällaista hengetöntä väkivaltamäiskettä, jossa joo periaatteessa on samat elementit, mutta sydän tuntuu puuttuvan. Zombiehan olisi alun perin halunnut tehdä näinä vuosina jonkun lätkäleffan, mutta kukaan tuottaja ei uskonut hänen kykyynsä tehdä muuta kuin tällaista leffaa, niin Zombie kyhäsi 31:n tarinan kasaan hyvin nopeasti ja leffa lähti nopeasti tuotantoon. Ohjaajan YouTube-haastattelusta tuli vähän rivien välistä sellainen kuva, että tämä koko leffa oli vähän juosten kustu välityö. Miltä se kieltämättä vaikuttaakin. Ohjaajan seuraavaa Devils Rejects-tasoista pätkää odotellessa...

Hyvinä puolina mainittakoot ne Zombien tietynlaiset tavaramerkit kuten '70-luvun southern rokki taustamusana, kauniit alastomat naiset, muutamat genreleffojen legendanäyttelijät ja ylipäätään tällainen rohkea huuruinen meininki, joka ei ehkä hyvyydellään viehättänyt mutta piti paremmin hereillä yömaratoonissa kuin edellinen leffa, meksikolainen 1974.

(Elokuvateatterissa - Night Visions)

Villetys
Käyttäjä

rating 40,000

31 edustaa valitettavasti sitä heikompaa osastoa Rob Zombien elokuvien joukossa ja kokonaisuutena tämä on aika huono tekele. Juonen osalta matkalla oleva ystäväporukka kidnapataan ja heidät viedäään sokkelomaiseen paikkaan, jossa heitä koittaa tappaa joukko erilaisia pahiksia ja se toimii viihteenä sekopäiselle herrasväelle. Eli ideana on perinteinen tapa tai tule tapetuksi kissahiirileikki. Verta löytyy jonkin verran elokuvasta, mutta itse tappajat eivät ole kovin erikoisia. Ehkä parhaiten mieleen jää Richard Brake Doom-Headina, joka tekee hyvää työtä roolissaan.

sloth
Käyttäjä

rating 40,000

Elokuvan tiedot

31
31 arvosana 2,67
Genret:
Kauhu
Valmistusvuosi:
2016
Pituus:
103 min
Ohjaajat:
Rob Zombie
Käsikirjoittajat:
Rob Zombie
Pääosanäyttelijät:
Jeff Daniel Phillips, Malcolm McDowell, Meg Foster, Richard Brake, Sheri Moon Zombie
Maat:
USA
Kielet:
englanti