Uusi Batman-leffa on tekeillä – mutta lelujätti tuo hyllyille jotain muuta kuin Pattinsonin

19.9.2020 22:28

Uusimman Batman-elokuvan tuotanto pysäytettiin jälleen kerran tämän kuun alussa, kun viittasankaria näyttelevällä Robert Pattinsonilla havaittiin koronavirustartunta. Kuvausten on raportoitu jatkuneen kohta tämän jälkeen uusin järjestelyin, eli käytännössä leffaa on yritetty purkittaa niiltä osin, joissa Pattinsonia ei aivan välttämättä tarvita. Hieman yllättäen Pattinson puuttuu myös uudesta Batman-lelusetistä, jonka Lego julkaisi tänään.

Vaikka uuden Batman-leffan ennakkomateriaali on saanut innostunutta vastaanottoa esim. sosiaalisen median kanavissa, ei yönmustan palikkasetin kärkihahmoksi ole kelpuutettu 2020-luvun Batmania. Sen sijaan Lego palasi vuoteen 1989, jolloin Michael Keatonin näyttelemä Batman yllätti hahmon vanhan fanikunnan.

Kaikkiaan 2363 osasta koostuvan lelurakennussarjan ns. jalokivi on Batmanin lentokone, Batwing, jolla on tässä tapauksessa siipiväliä 58 cm. Tummanpuhuvan palikkakomeuden saa kiinnitettyä halutessaan vaikka seinään. Tim Burtonin lepakkomiesleffasta tutuin yksityiskohdin silattu tuote on sen verran haastava koottava, että sen kohderyhmäksi voi selkeästi päätellä pikkulasten sijaan aikuiset keräilijät. Legon Batwingista löytyy kuvaa THR:n sivuilta.

 

Lähteet: THR, BBC, Collider

Kuva: Warner Bros.

Lisää luettavaa