Kolmas Sherlock Holmes -leffa saattaa saada vahvistusta Star Wars -tähdistä

Pitkään ja hartaasti odotettu Robert Downey Jr. -vetoinen uusi Sherlock Holmes -elokuva on tekeillä näillä näkymin vuodelle 2021. Downeyn Jr:n lisäksi Jude Law on palaamassa aiemmista osista tuttuun rooliinsa, eli tohtori Watsoniksi. Uuden elokuvan muita näyttelijöitä harkitaan vielä.

We Got This Covered -sivuston lähteiden mukaan joulukuussa Star Wars: The Rise of Skywalker -rainassa valomiekkaa heilutteleva Daisy Ridley on noussut ehdokkaaksi kolmannen Holmes -elokuvan naispääosaan. Kyseessä olisi rooli amerikkalaislehden toimittajana, sillä Holmesin tien on kerrottu vievän uudessa leffassa viktoriaanisesta Lontoosta Yhdysvaltojen puolelle.

Ridleyn lisäksi myös toista Star Wars -näyttelijää harkitaan mukaan seikkailuun. Vastarintalentäjänä kaukaisessa galaksissa nähty Oscar Isaac on ehdolla Holmesin vastustajaksi.

Toisin kuin edellisten osien kohdalla, Sherlock Holmes 3:n puikoissa ei enää ole Guy Ritchie, vaan Dexter Fletcher (mm. Rocketman). On kuitenkin epäselvää, miksi kaksi menestynyttä Holmes-seikkailua ohjannut Ritchie ei ole saanut kutsua palata tämän jatko-osan ohjaajaksi.


Lähteet: Screenrant, We Got This Covered

Kuva: Warner Bros./Sherlock Holmes: A Game of Shadows, 2011

R. Isoviita 26.11.2019 klo 13:43

Uusimmat uutiset

Jason Bourne -aiheinen sarja päättyi – mitä seuraavaksi?

Leffasarjan tuottaja vihjailee tulevasta.

R. Isoviita

Christopher Nolanin ja James Cameronin henkilökohtainen leffamaku saattaa yllättää

Huippuohjaajat eivät suinkaan rentoudu vain huippuohjaajien tuotosten äärellä.

R. Isoviita

Justice League: Ohjaaja Snyderin versio julkaistaan sittenkin!

Hartaasti toivottu näkemys.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...