Villi huhu: Harry Potter palaa

6.9.2019 13:12

Pari vuotta sitten valmistunut Harry Potter -näytelmä on päätynyt jälleen kuumien huhujen aiheeksi. Jo vuonna 2016 Harry Potter and the Cursed Child -näytelmän elokuvaoikeudet ostanut Warner Bros. on huhutun mukaan nyt tosissaan työstämässä teatterikappaleesta elokuvaa. Kaiken huipuksi alkuperäisten Harry Potter -leffojen näyttelijöitä houkutellaan tuttuihin rooleihinsa.

Liki parikymmentä vuotta aiempien Harry Potter -kirjojen ja -elokuvien jälkeen sijoitettu ja myös J. K. Rowlingin kirjoittama näytelmä kertoo aikuisen Harryn oman lapsen tarinaa. We Got This Covered -sivuston mukaan sekä Lontoossa että New Yorkissa hyvin menestyneestä näytelmästä puuhataan leffaa mahdollisesti siksi, ettei samaan maailmaan sijoitettu Ihmeotukset-elokuvasarja ole menestynyt odotusten mukaisesti.

Alkuperäisten Potter-elokuvien pääosakolmikkoa, Daniel Radcliffeä, Emma Watsonia ja Rupert Grintiä havitellaan uuden, näytelmän tapaan kaksiosaisen, elokuvan Harryksi, Hermioneksi ja Roniksi. Aiempien tietojen pohjalta ainakaan Daniel Radcliffe ei ole sulkenut täysin pois ajatusta siitä, että hän voisi tulevaisuudessa näytellä Harrya vanhempana. Mutta aiemmin kirjailija J. K. Rowling kuitenkin on kiistänyt tiukasti näytelmän minkäänlaisen elokuvaversion olevan tekeillä.

Nyt kirjailija saattaa pian ilmoittaa jotakin päinvastaista: Joitakin tunteja sitten Rowling nimittäin julkaisi Twitter-tilillään salamyhkäisen viestin. Se ennakoi suurta julkistusta liittyen juuri Harry Potter and the Cursed Child -näytelmään.

Lähteet: We Got This Covered, Cosmic Book News, Screenrant, Twitter

Kuva: Warner Bros./Harry Potter ja kuoleman varjelukset: Osa 2, 2011

Lisää luettavaa