Huijari tekeytyi Marvel Studioiden varajohtajaksi

Mm. Avengers-sarjakuvaleffoista tutun Marvel Studioiden menestys on houkuttanut myös huijareita liikkeelle. Yrityksen tuotannon varajohtajana toimiva Victoria Alonso havaitsi pari kuukautta sitten, että eräs huijari on käyttänyt hänen nimeään houkutellakseen nuoria näyttelijöitä ansaan.

Erityisen ikävä tilanne on siksi, että huijauksen kohteeksi joutuneilta ei ole pelkästään yritetty nyhtää rahaa, vaan heitä on myös painostettu "antamaan kaikkensa", mikä on tässä tapauksessa tarkoittanut suostumista seksuaaliseen toimintaan. Eräs huijarin kohteeksi joutuneista näyttelijöistä kertoo saaneensa tältä kaikin puolin hyvin vakuuttavan työtarjouksen. Näyttelijälle esitetyt vaatimukset kävivät kuitenkin lopulta niin omituisiksi, että hän otti yhteyttä ystäväänsä, jonka kautta hänelle selvisi, ettei hän ollutkaan tekemisissä aidon Victoria Alonson kanssa.

Alonso, joka on tapauksen takia joutunut todistelemaan omia tekemisiään ja työtapojaan, ei ole ainut huijarikuningattareksi kutsutun henkilön uhreiksi joutuneista. Myös Star Wars -leffoista tutun Lucasfilmin Kathleen Kennedyn nimeä on käytetty vastaavaan tapaan. FBI tutkii tapauksia, joiden arvellaan liittyvän jo vuonna 2013 alkaneeseen rikosvyyhtiin.


Lähde: THR

Kuva: Marvel Studios

R. Isoviita 30.07.2019 klo 21:36

Uusimmat uutiset

Netflix paljasti The Irishmanin maailmanlaajuiset katseluluvut

Martin Scorsesen elokuva kiinnostaa, mutta...

R. Isoviita

Clint Eastwoodin uusin elokuva johti haasteeseen

Tuotantoyhtiötä syytetään.

R. Isoviita

Aladdin-näyttelijöiden erikoinen työtilanne puhuttaa

Nimiosaa elokuvassa näytellyt Mena Massoud valittelee työpulaa, sivuosassa nähty valkoihoinen näyttelijä saa oman sarjan.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...