Linda Hamilton täsmentää aiempaa Terminator-kommenttiaan

1984 ensimmäisessä Terminator-rainassa naispääosaa näytellyt Linda Hamilton palaa Sarah Connoriksi loppuvuodesta leffassa Terminator: Dark Fate. Hamilton ei ole puhunut kovin lempein sanoin Terminator-jatko-osista, joita on tehtailtu vuoden 1991 jälkeen.

Toimintatähden paluu tuttuun valkokangasrooliinsa sitten Terminator 2 - Tuomion päivän on ollut monelle fanille iloinen uutinen. Hamilton kommentoi jo pari kuukautta sitten, että sen jälkeen tulleet kolme jatko-osaa (2003, 2009 & 2015) ovat olleet unohdettavia. Nyt hän on täsmentänyt sanojaan.

- Minusta tuntui vahvasti, että Tuomiopäivän jälkeen [hahmo] oli asia, mikä oli näistä kolmesta jatko-osasta kadoksissa. Kaikki se toiminta, kaiken ottaminen ja kasvattaminen paljon suuremmaksi, mutta niissä ei ollut hahmoja, joista olisi todella voinut välittää. Ja sen pitää mitä ilmeisemmin olla lanka, mikä liittää kolme [Terminator-]elokuvaani yhteen; pitää olla hahmoja, joista välitetään tai muuten [leffa] on turha.


Lähde: CinemaBlend

Kuva: Skydance Productions/Paramount Pictures/ Terminator: Dark Fate, 2019

R. Isoviita 17.07.2019 klo 23:26

Uusimmat uutiset

Aladdin-näyttelijöiden erikoinen työtilanne puhuttaa

Nimiosaa elokuvassa näytellyt Mena Massoud valittelee työpulaa, sivuosassa nähty valkoihoinen näyttelijä saa oman sarjan.

R. Isoviita

M. Night Shyamalan raotti leffasuunnitelmiaan

Jännitystä tulossa.

R. Isoviita

The Irishmanin jälkeen: Scorsese ja DiCaprio jälleen yhteistyöhön

Martin Scorsesen kuvaaja kertoo uudesta elokuvasta.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...