Steven Seagal tekee leffaa hukkuneesta pakolaislapsesta – lapsen sukulaiset pöyristyneitä

Vuonna 2015 mediassa levisi surullinen kuva kuolleesta pikkupojasta rannalla. Nyt tämän pienen pakolaispojan tarinasta tehdään elokuva. Leffaa kuvataan parhaillaan Turkin Bordumissa, lähellä alkuperäistä tapahtumapaikkaa. Leffan näyttelijäksi on kiinnitetty myös ysäritoimintatähti Steven Seagal (kuvassa).

Menehtyneen sukulaiset eivät ole projektista mielissään, sillä heiltä ei tiettävästi ole kysytty lupaa elokuvan tekemiseen. Hukkuneen syyrialaispojan tädin mukaan he kuulivat elokuvasta lapsen isältä, jolle tieto oli tullut myös yllättävänä järkytyksenä.

- Mitä he tietävät perheestäni, jotta pystyisivät tekemään elokuvan, ihmettelee Tima Kurdi, pojan täti ja kertoo asian olevan tuoreutensa takia vielä hyvin kivulias. Perhettä harmittaa myös mm. se, että poika on nimetty elokuvassa väärin.

Hukkuneen pojan sukulaiset ovat järjestäen kieltäneet elokuvan tekemisen aiheesta, kun heiltä on pyydetty lupaa siihen. Aylan Baby: Sea of Death -nimistä rainaa on ilmeisesti valmisteltu kiireellä. Seagalin tarkemmasta roolista elokuvassa ei ole kerrottu. Leffan käsikirjoittajana ja ohjaajana toimii Omer Sarikaya.


Lähteet: CBC, Guardian

Kuva: Gage Skidmore

R. Isoviita 29.06.2019 klo 21:30

Uusimmat uutiset

Tom Cruisella oli Top Gun -jatko-osaan liittyen erityinen vaatimus

Omia stunttejaan tekevä näyttelijä lisää kierroksia.

R. Isoviita

Blade palaa – uusi pääosanesittäjä on kahden Oscarin voittaja

Wesley Snipes näytteli osassa aiemmin.

R. Isoviita

Japanilaisstudiolle tehty isku: maan pahin vuosikausiin

Hyökkääjä selvisi hengissä.

R. Isoviita

Linda Hamilton täsmentää aiempaa Terminator-kommenttiaan

Näyttelijä ei kehuja jaellut.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...