Steven Seagal tekee leffaa hukkuneesta pakolaislapsesta – lapsen sukulaiset pöyristyneitä

29.6.2019 21:30

Vuonna 2015 mediassa levisi surullinen kuva kuolleesta pikkupojasta rannalla. Nyt tämän pienen pakolaispojan tarinasta tehdään elokuva. Leffaa kuvataan parhaillaan Turkin Bordumissa, lähellä alkuperäistä tapahtumapaikkaa. Leffan näyttelijäksi on kiinnitetty myös ysäritoimintatähti Steven Seagal (kuvassa).

Menehtyneen sukulaiset eivät ole projektista mielissään, sillä heiltä ei tiettävästi ole kysytty lupaa elokuvan tekemiseen. Hukkuneen syyrialaispojan tädin mukaan he kuulivat elokuvasta lapsen isältä, jolle tieto oli tullut myös yllättävänä järkytyksenä.

– Mitä he tietävät perheestäni, jotta pystyisivät tekemään elokuvan, ihmettelee Tima Kurdi, pojan täti ja kertoo asian olevan tuoreutensa takia vielä hyvin kivulias. Perhettä harmittaa myös mm. se, että poika on nimetty elokuvassa väärin.

Hukkuneen pojan sukulaiset ovat järjestäen kieltäneet elokuvan tekemisen aiheesta, kun heiltä on pyydetty lupaa siihen. Aylan Baby: Sea of Death -nimistä rainaa on ilmeisesti valmisteltu kiireellä. Seagalin tarkemmasta roolista elokuvassa ei ole kerrottu. Leffan käsikirjoittajana ja ohjaajana toimii Omer Sarikaya.

Lähteet: CBC, Guardian

Kuva: Gage Skidmore

Lisää luettavaa