Han Solo -jatko-osaa toivoneiden ääni ei kaikunut kuuroille korville

Vaikka Star Wars -esiosiin lukeutuva Solo: A Star Wars Story ei ollutkaan lippuluukuilla toivotun kaltainen magneetti, leffan hahmoja ei ole tarkoitus ns. heittää roskakoriin. Kuten toukokuussa kerroimme, Han Solon taustoja avannut leffa on noussut kotikatselussa sen verran kovaan suosioon, että sille on alettu vaatia myös jatko-osaa.

We Got This Coveredin mukaan uutta Soloon keskittyvää rainaa ei kuitenkaan ole luvassa - ainakaan vielä. Elokuvassa nähtyjä hahmoja on kuitenkin tarkoitus käyttää toisessa Star Wars -universumiin sijoitetussa jatkumossa. Kyseinen tuotanto on Disney+-suoratoistopalvelulle luotava Obi-Wan Kenobi -televisiosarja.

Tämä sarja pantiin vireille, kun Star Wars -elokuvien jatkoksi suunniteltu Obi-Wan-leffa pyyhittiin suunnitelmista ilmeisesti juuri Solo-elokuvan epäonnistuttua elokuvateatterikierroksellaan. Mm. Kloonien hyökkäyksessä Kenobina nähdyn Ewan McGregorin odotetaan palaavan vanhan jediritarin rooliin nyt TV-sarjaa varten.

Koska kyseisen sarjan tapahtumat sijoittuvat aikaan ennen Tähtien sota -elokuvan alkua ja vuosiin, jolloin Obi-Wan halusi elää erakkona aavikkoplaneetta Tatooinella, Solo: A Star Wars Storyssä Emilia Clarken näyttelemällä Qi'Ralla ja toisaalta myös Ray Parkin tulkitsemalla Darth Maulilla voi olla käyttöä sarjan konfliktien aiheuttajina.


Lähde: We Got This Covered

Kuva: Lucasfilm Ltd./Disney/ Solo: A Star Wars Story, 2018

R. Isoviita 25.06.2019 klo 13:38

Uusimmat uutiset

The Batman: tämä leffasta tiedetään nyt

Kissanaisen näyttelijä on myös valittu.

R. Isoviita

Russell Crowe yliluonnolliseen jännitysleffaan

Luvassa pelon väristyksiä.

R. Isoviita

Joker-yleisölle pilan järjestänyt mies sai porttikiellon elokuvateattereihin

Ehkä olisi kannattanut miettiä toisenkin kerran.

R. Isoviita

Disneyllä tarkistetaan jatkossa käsikirjoituksia koneellisesti

Tietotekninen analyysi avuksi.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...