Justin Bieber haastoi Tom Cruisen vapaaottelukehään

Laulaja Justin Bieber kohahdutti fanikuntaansa lähes viikko sitten, kun hän ilmoitti Twitterissä haluavansa ottaa mittaa näyttelijä Tom Cruisesta (kuvassa). Pop-idoli houkutteli Mission: Impossible- ja Top Gun -staraa julkiseen otteluun Twitterissä:

- Tahon haastaa Tom Cruisen taisteluun the octagonissa. Tom jos et ota tätä haastetta vastaan oot peloissasi etkä pääse tästä ikinä yli. Kuka haluaa järjestää matsin?

Bieber oli liittänyt viestiinsä myös Yhdysvaltain vapaaotteluorganisaatio Ultimate Fighting Championshipin johtaja Dana Whiten nimen. The Octagon on vapaaottelukisojen tunnettu näyttämö. Niin White kuin Cruisekaan eivät kommentoineet laulajatähden haastetta millään tapaa, ja sittemmin Bieber onkin todennut haasteensa olleen vain vitsi.

Laulaja myönsi samalla, että Cruise olisi todennäköisesti voittanut hänet. Tämä ei olisi ollut mahdottomuus, sillä usein omat stunttinsa tekevä Cruise on yhä kovassa kunnossa nyt 56-vuotiaanakin. Lisäksi Cruise oli 15-vuotiaana koulunsa painitiimin aktiivinen jäsen. Bieberin urheilutausta on lähinnä ei-amerikkalaisen jalkapallon piirissä.


Lähteet: TMZ, We Got This Covered, Billboard, Elite Daily, Daily Mail, Twitter

Kuva: Universal, 2015

R. Isoviita 16.06.2019 klo 16:30

Uusimmat uutiset

Tom Cruisella oli Top Gun -jatko-osaan liittyen erityinen vaatimus

Omia stunttejaan tekevä näyttelijä lisää kierroksia.

R. Isoviita

Blade palaa – uusi pääosanesittäjä on kahden Oscarin voittaja

Wesley Snipes näytteli osassa aiemmin.

R. Isoviita

Japanilaisstudiolle tehty isku: maan pahin vuosikausiin

Hyökkääjä selvisi hengissä.

R. Isoviita

Linda Hamilton täsmentää aiempaa Terminator-kommenttiaan

Näyttelijä ei kehuja jaellut.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...