Närkästyneet fanit haluavat Game of Thrones -tekijät pois Star Warsin kimpusta

Elokuvantekijät kehuvat tavan tuosta haluavansa palvella fanikuntaa, etenkin megaleffojen ollessa kyseessä. Game of Thrones -sarjan kaikille ystäville jatkumon viimeinen kausi ei ollut ihan sitä, mitä fanit olivat toivoneet, joten jopa 1,5 miljoonaa närkästynyttä GOT-katsojaa allekirjoitti vetoomuksen sarjan kahdeksannen kauden tekemiseksi uudelleen. Eikä asia näytä jäävän siihen.

Adressisivusto Change.orgiin on ilmestynyt sittemmin myös toinen nimienkeruukampanja, joka sivuaa Game of Thrones -maailmaa. Kyseisen sarjan käsikirjoittajat, David Benioff ja D. B. Weiss kiinnitettiin joitakin kuukausia sitten kehittelemään uutta Star Wars -elokuvasarjaa, minkä odotetaan kertovan kaukaisen galaksin tapahtumista jonkin muun kuin Skywalker-suvun näkökulmasta.

Alkuun Benioffin ja Weissin kiinnitysuutinen nostatti lähinnä positiivista pöhinää, mutta nyt Game of Thronesin päätöskauden vastaanotto on ns. muuttanut ääntä kellossa. Change.org-sivustolle on perustettu useampikin kampanja Benioffin ja Weissin poistattamiseksi Star Wars -tiimistä. Menestynein niistä tavoittelee 15 000 henkilön ääntä, ja tätä kirjoittaessa tuosta tavoitteesta puuttuu n. 1400 ääntä.


Lähteet: We Got This Covered, Change.org

Kuva: HBO/Game of Thrones

R. Isoviita 26.05.2019 klo 21:55

Uusimmat uutiset

Justin Bieber haastoi Tom Cruisen vapaaottelukehään

Lopputulos ei suuresti yllätä.

R. Isoviita

Bradley Cooper ja Guillermo del Toro yhteistyöhön?

Leonardo DiCaprion nimi liitettiin aiemmin samaan leffaan.

R. Isoviita

Ridley Scottin Gladiator 2 - tämä leffasta tiedetään nyt

Käsikirjoittaminen on käynnissä.

R. Isoviita

Pyysikö tätä joku: Spice Girls -elokuva tekeillä

Ysäritähdet mukana.

R. Isoviita

Marvelin Loki-sarjasta ensimmäinen kuva julki

Tom Hiddlestonin uumoillaan olevan TV-sarjassa mukana.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...