Fast & Furious -tuottajalle potkut - ensi-iltaan ei edes puolta vuotta

Ei ole ensimmäinen kerta, kun Fast & Furious -elokuvasarjan kulisseissa kuohuu. Tällä erää kyse ei ole näyttelijöiden välisestä kahnailusta, vaan ongelmista ylemmällä taholla. Leffasarjan pitkäaikainen tuottaja, vuoden 2001 Hurjapäät-elokuvaakin tekemässä ollut Neal H. Moritz, on saanut potkut tehtävistään.

Moritzin irtisanominen ei tule studiolle halvaksi, sillä aiemmin laadittu sopimus takaa hänelle tuloja myös jatkossa Fast & Furious -elokuvista, vaikkei hän olisi enää niiden tuotannossa mukana millään tapaa. THR:n raportin mukaan osapuolet eivät ole vielä päässeet sopuun siitä, kuinka paljon Moritzille maksetaan ja mistä. Elokuussa myös Suomeen rantautuvan Fast & Furious -leffojen spinoff Hobbs & Shaw on Moritzin näkemyksen mukaan yksi niistä elokuvista, joista hänelle kuuluu korvaus - vastakkainen osapuoli taas pitää selvänä, että Moritzille maksetaan vain selkeistä Fast & Furious -jatko-osista tai uusintafilmatisoinneista.

Kiistaan lyö lisää löylyä studion suunnitelma, jonka pohjalta Fast & Furious -franchisen painopiste siirtyisi yhä enemmän eri hahmojen spinoff-rainoihin. Niissä ei kuitenkaan nähtäisi ainoastaan Jason Stathamin ja Dwayne Johnsonin Hobbs & Shaw -äijäilyä, vaan enemmän leffasarjan naishahmoja. Esim. Charlize Theronin näyttelemän kyberterroisti Cipherin ympärille on kaavailtu itsenäistä elokuvaa.


Lähteet: THR, ScreenRant

Kuva: Universal/Fast & Furious 8, 2017

R. Isoviita 09.05.2019 klo 06:24

Uusimmat uutiset

Prinssille morsian 2 – tuoreita kuvia julki

Eddie Murphyn Akeemin lisäksi uusia hahmoja mukana.

R. Isoviita

Suuryhtiöiden kiista Spider-Manista: hyvät ja huonot puolet

Sony on tiedottanut neuvottelujen tilasta.

R. Isoviita

Matrix saa jatkoa, mutta miksi Laurence Fishburne ei ole ehkä mukana?

Keanu Reeves ja Carrie-Anne Moss uusivat roolinsa.

R. Isoviita

Arvaatko, kuka Downton Abbey -tähti harkitsi paluutaan pisimpään?

Elokuva jatkaa sarjan vaiheita syyskuussa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...