Fast & Furious -tuottajalle potkut - ensi-iltaan ei edes puolta vuotta

Ei ole ensimmäinen kerta, kun Fast & Furious -elokuvasarjan kulisseissa kuohuu. Tällä erää kyse ei ole näyttelijöiden välisestä kahnailusta, vaan ongelmista ylemmällä taholla. Leffasarjan pitkäaikainen tuottaja, vuoden 2001 Hurjapäät-elokuvaakin tekemässä ollut Neal H. Moritz, on saanut potkut tehtävistään.

Moritzin irtisanominen ei tule studiolle halvaksi, sillä aiemmin laadittu sopimus takaa hänelle tuloja myös jatkossa Fast & Furious -elokuvista, vaikkei hän olisi enää niiden tuotannossa mukana millään tapaa. THR:n raportin mukaan osapuolet eivät ole vielä päässeet sopuun siitä, kuinka paljon Moritzille maksetaan ja mistä. Elokuussa myös Suomeen rantautuvan Fast & Furious -leffojen spinoff Hobbs & Shaw on Moritzin näkemyksen mukaan yksi niistä elokuvista, joista hänelle kuuluu korvaus - vastakkainen osapuoli taas pitää selvänä, että Moritzille maksetaan vain selkeistä Fast & Furious -jatko-osista tai uusintafilmatisoinneista.

Kiistaan lyö lisää löylyä studion suunnitelma, jonka pohjalta Fast & Furious -franchisen painopiste siirtyisi yhä enemmän eri hahmojen spinoff-rainoihin. Niissä ei kuitenkaan nähtäisi ainoastaan Jason Stathamin ja Dwayne Johnsonin Hobbs & Shaw -äijäilyä, vaan enemmän leffasarjan naishahmoja. Esim. Charlize Theronin näyttelemän kyberterroisti Cipherin ympärille on kaavailtu itsenäistä elokuvaa.


Lähteet: THR, ScreenRant

Kuva: Universal/Fast & Furious 8, 2017

R. Isoviita 09.05.2019 klo 06:24

Uusimmat uutiset

Tarantinon uusimmalle annettiin aplodit seisten

Cannes’n elokuvavieraat ovat nähneet Once Upon a Time in Hollywoodin.

R. Isoviita

Schwarzeneggerin kimppuun hyökännyt ei joudu syytteeseen

Toimintatähden päälle karattiin viikonloppuna.

R. Isoviita

Seuraava Batman-näyttelijä on lähes valittu?

Lista vaihtoehdoista lyhenee.

R. Isoviita

Thor: Ragnarök -ohjaaja kertoo Hitler-satiiristaan

Taika Waititi esittää dikataattoria itse.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...