Päivitys: Ihmeotukset-leffasarjan kolmas osa siirtyy toden teolla

29.4.2019 21:36

Jos fanitat Lisko Scamanderia, Dumbledorea ja kumppaneita, luvassa on ikävämpiä uutisia. J.K. Rowlingin luoman elokuvasarjan kolmannen osan ensi-illan tiedettiin siirtyvän, mutta uusimpien tietojen valossa odottavan aika käy todella pitkäksi.

Tuotantoyhtiö Warner Bros. on virallisesti tiedottanut, ettei leffasarjan kolmatta osaa ole tulossa levitykseen ennen vuoden 2021 marraskuun puoliväliä. Aiemmin uumoiltiin, että velhomaailman seikkailut saisivat jatkoa viimeistään alkuvuodesta 2021, vaan toisin siis kävi. Yhtiön puhemies Toby Emmerich valaa kuitenkin toivoa fanikuntaan sanoillaan:

– Olemme uskomattoman innoissamme Ihmeotukset-leffasarjasta ja luotamme siihen. Uskomme, että tämä julkaisuajankohta antaa elokuvantekijöiden taiteellisen näkemyksen puhjeta kukkaan ja synnyttää parhaan mahdollisen elokuvan faneillemme.

Elokuvan kuvaukset siirtyvät muutoksen myötä alkamaan vasta keväällä 2020. Sen roolituksissa ei toistaiseksi tulle olemaan muutoksia, eli esim. pelättyä Grindelwaldia näytellyt Johnny Depp saa näin ollen pitää pestinsä.

Lähteet: Coming Soon, Variety

Kuva: Warner Bros./ Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset, 2018

Lisää luettavaa