Suositun brittikomedian luoja kiinnitetty seuraavaan Bond-leffaan

16.4.2019 13:00

Seuraava James Bond -elokuva alkaa vähitellen muotoutua. Cary Joji Fukunagan ohjaama 25. Bond-raina on monien arvailujen mukaan Daniel Craigin viimeinen kerta kuuluna agenttina, sillä näyttelijä ehti jo 007 Spectren jälkeen julistaa, ettei hän halua palata 007:ksi. Monia mutkia matkan varrella kohdannut Bond 25 on jälleen muutosten kourissa.

Ensi keväälle suunniteltua elokuvaa aiemmin käsikirjoittaneen Scott Z. Burnsin (mm. Medusan sinetti) teksti vaatii lisää työstämistä – vaikka kuvaukset on jo aloitettu. Burns itsekin tuotiin projektiin mukaan tekemään parannuksia aiempaan käsikirjoitukseen, mutta hänen lisäkseen käsikirjoittajatiimiin on lisätty vielä uusi nimi. Kyseinen henkilö on suositun brittikomediasarja Fleabagin luoja Phoebe Waller-Bridge.

Waller-Bridgen kiinnittämistä ehdotti Guardianin mukaan Daniel Craig, joka oli innostunut kirjoittajan nokkeluudesta ja huumorista. Tämän perusteella seuraavaan Bond-rainaan haluttaneen lisää hauskuutta. Toisaalta Waller-Bridge on kunnostautunut myös ammattitappajasta ja vakoojasta kertovan Killing Eve -jännityssarjan luojana, joten koomiset elementit tuskin ovat ainut syy hänen palkkaamiselleen.

Lähteet: The Guardian, Wired, Esquire, Den of Geek

Kuva: Francois Duhamel Copyright: © 2015 Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc., Danjaq, LLC and Columbia Pictures Industries, Inc. All rights reserved.

Lisää luettavaa