John Wickin kolmannen osan kuvaukset törmäsivät rajamuodollisuuksiin

12.4.2019 14:14

Toimintaleffasarja John Wick jatkuu myös Suomen valkokankailla toukokuun puolivälissä. Keanu Reevesin kolmas kerta tappavan tehokkaana Wickinä antaa jo otsikossaan aavistusta tulevasta: John Wick: Chapter 3 – Parabellum.

Parabellum (lat. valmistaudu sotaan) viittaa itselataavaan käsiaseeseen, mutta Wickiä tuntien yksi pistooli ei selviytymiseen riitä. Tässä jatko-osassa hän pakoilee kansainvälistä salamurhaajajoukkoa, jonka jäsenen hän on päästänyt päiviltä. Wickistä ovat kiinnostuneet myös muut, sillä hänen nappaamisestaan on luvattu miljoonapalkkio.

Mm. Marokon rannikolla tehtyä toimintarainaa ei ollut aivan helppo kuvata. Kun paikan päälle pitäisi saada valtava määrä aseita, siirtyminen maiden välillä voi käydä varsin ongelmalliseksi.

– Meillä oli rekkalastillinen [elokuvaa varten muokattuja] aseita, jotka piti kuljettaa ulkomaille. Sellainen ei oikein takaa kutsua rajan yli. Asiat pitää perustella todella hyvin, ohjaaja Chad Stahelski muotoilee. Pohjois-Amerikan ulkopuolella tehdyt kuvaukset ovat mukana elokuvassa, joskaan tässä vaiheessa ei ole vielä tiedossa, joutuivatko elokuvantekijät muuttamaan käsikirjoitusta niiden osalta jollakin tapaa.

Lähde: CinemaBlend

Kuva: Nordisk Film/John Wick: Chapter 3 – Parabellum, 2019

Lisää luettavaa