Terminator: Dark Faten kuvamateriaali loi hyvää pöhinää

4.4.2019 21:43

Las Vegasissa nyt 4.4. päättyvä CinemaCon-tapahtuma on esitellyt useita tulossa olevia elokuvia festivaalikävijöille. Yksi odotetuimmista on ollut loppuvuodesta eri puolilla maailmaa ensi-iltansa saava Terminator: Dark Fate. Tim Millerin ohjaama elokuva tuo valkokankaille jälleen Arnold Schwarzeneggerin ikoniseksi tekemän tulevaisuuden tuhokoneen, mutta myös Linda Hamiltonin, joka näytteli sarjan toista ikonia, Sarah Connoria, viimeksi 1990-luvun alkupuolella.

Terminator-sarjan käynnistäjä James Cameronin tuottama Dark Fate oli CinemaConissa esillä mm. trailerin kautta. Median edustajille esitetty kuvamateriaali sai runsaasti hyvää pöhinää aikaan sosiaalisessa mediassa. Vaikka leffan jälkityöt ovat vielä kesken, mm. leike, jossa Hamiltonin Sarah Connor ampuu singolla ja laukaisee tutun ”onelinerin”, otettiin paikalla olleiden mukaan hyvin vastaan. Myös Schwarzenneggerin, jonka hahmo nähtiin ottamassa videolla mittaa toisesta tuhokoneesta, läsnäolo sai suurta suosiota.

Tämän jatko-osan sisältöä on pidetty hyvin salassa. Sen on kuitenkin kerrottu jatkavan leffasarjan tarinaa Terminator 2 – Tuomion päivän tapahtumista. Näin ollen kakkososan jälkeen sarjaan pettyneille on lupailtu viimein jotakin odottamisen arvoista. Tätä ajatusta tukevat Hamiltonin CinemaConissa lausumat sanat:

– Vain käsikirjoitus, tarina [ja] tämän kaltainen roolittaja saattoivat saada minut takaisin. Kerran tai pari elämässä tulee eteen jotain tällaista, mistä et voi kieltäytyä.

Lähteet: IndieWire, THR, Twitter

Kuva: Paramount/Terminator: Dark Fate, 2019

Lisää luettavaa