Sherlock Holmes 3 – mikä on elokuvan tilanne nyt?

Niin paljon kuin Robert Downeyn Jr:n ja Jude Law'n tähdittämistä Sherlock Holmes -elokuvista on pidettykin, leffasarjan kolmas osa antaa odottaa itseään. Robert Downey Jr. härnäsi fanikuntaansa jo viime elokuussa sosiaalisessa mediassa Holmesin osaan valmistautumisesta. Nyt nuo puheet vaikuttavat olleen ennenaikaisia.

Tuotantoyhtiöt Warner Bros. ja Village Roadshow tiedottavat siirtäneensä Sherlock Holmes 3:n maailmanensi-iltaa reilusti eteenpäin. Viimeksi leffasarjan kolmannen osan piti saavuttaa valkokankaat joulukuussa 2020. Uudemman tiedon mukaan lippuja ei kannata majoittua jonottamaan teatterin eteen vielä silloinkaan, sillä rainan valmistumiseen kuluu ainakin yksi vuosi lisää.

Vasta joulukuussa 2021 ensi-iltansa saava mestarietsivän toimintaseikkailu on lisäksi yhä vailla virallista nimeä. Leffan käsikirjoituksesta vastaa tällä haavaa Chris Brancato (mm. Narcos, Hannibal), ja vaikka sille ei varsinaisesti ole ilmoitettu ohjaajaa, sarjan aiemmat osat luotsanneen Guy Ritchien uumoillaan ohjaavan myös tämän elokuvan, kunhan hänen aikataulustaan löytyy sopiva paikka sille.


Lähteet: THR, The Wrap, ScreenRant

Kuva: Warner Bros./Sherlock Holmes: A Game of Shadows, 2011

R. Isoviita 05.03.2019 klo 04:22

Uusimmat uutiset

Mark Hamill pimeän puolen hahmoksi?

Marvel-huhu kiertää.

R. Isoviita

Alien-versiointi puhuttaa

Myös Ridley Scott haikailee edelleen uuden elokuvan perään.

R. Isoviita

Vääntöä Elton John -elämäkertaelokuvan ikärajasta

Liian roisia alaikäisille.

R. Isoviita

Päivitys kolmannen Bill & Ted -leffan tilanteeseen

Elokuva on kuin onkin tulossa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...